PAOK i Ivić hoće još jednog srpskog, bivšeg golmana Partizana!

Ali hoće ga i Olimpijakos! Bivši čuvar mreže Partizana bi mogao u „bratski“ klub crno-belih ili „neprijateljski“ Pirej!

Fudbal 07.04.2017 | 14:00
PAOK i Ivić hoće još jednog srpskog, bivšeg golmana Partizana!
Hteo je Valdimir Ivić srpskog golmana prošlog leta, dobio ga je, ali se nije usrećio. IvićevPAOK je prošlog leta doveo Željka Brkića iz Udinezea kao rešenje za gol-liniju, ali se nekadašnji kapiten Vojvodine nije izborio za mesto startne „jedinice“.

Brkić je ove sezone branio na samo tri meča u prvenstvu Grčke, standardan među stativama je bio Glikos, ali za Ivića ni to nije konačno rešenje već hoće još jednog srpskog golmana za narednu sezoneu.

Reč je o Živku Živkoviću!

Nekadašnji čuvar mreže Partizana je prošlog leta prešao u grčki Ksanti i odmah se izborio za mesto startera. Branio je na svih 27 utakmica u dosadašnejm delu sezone, ostavio je dobar utisak, primio je 24 gola što je prilično zadovoljavajući učinak i na kraju je stiglo priznanje u vidu interesovanja iz Soluna.

„PAOK se interesuje za Živkovića, obavili smo neke prev razgovore na tu temu, ali još je rano da se priča o transferu. Ima interesa i sa drugih strana, videćemo narednog leta šta će biti. Živko je u Partizanu nosio crno-belo, njegovo srce je crno-belo“, rekao je Živkovićevmenadžer Uroš Jakovljević za grčke medije.

Ali nije samo PAOK od većih klubova zainteresovan za Živkovića. Mediji iz Soluna pišu da je na Živkovića oko bacio i večiti vladar grčkog fudbala Olimpijakos. Crveno-beli iz Pireja takođe traže golmana. U sezonu su ušli sa Italijanom Lealijem na golu, ali on nije zadovoljio i tokom sezone je prepustio mesto među stativama domaćem golmanu Stefanosu Kapinu. Ni on nije oduševio, pa se očekuje da Olimpijakos sigurno dovede golmana narednog leta, a Živkovićevo ime je na listi želja. Spekuliše se da bi visina mogla da iznosi oko 500.000 evra. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar