Удружили се Мери Џеј Блајџ и Кање Вест

Мери Џеј Блајџ објавила је трећи сингл са предстојећег албума "Стенгхт Оф А Wоман", а реч је о нумери "Лове Yоурселф". Једна од најпознатијих р'н'б певачица данашњице, за потребе нове песме, удружила се са репером Кањеом Вестом.

Забава 01.04.2017 | 12:28
Удружили се Мери Џеј Блајџ и Кање Вест
Своју каријеру започела је пре 25 година нумером Yоу Реминд Ме. Тада још увек непозната, Блајџова ради са Пафом Дедијем, у то време већ популарним музичарем, а на првом албуму се појављује и чувени Баста Рајмс.

Током каријере објавила је 12 албума, који су продати у више од 50 милиона примерака, а такође је објавила и више од 50 синглова. Важи за једну од најуспешнијих р'н'б певачица у историји тог музичког правца, чему доприноси чињеница да је освојила више од 100 музичких награда и инспирисала многе певаче и певачице данашњице, међу којима је и Адел.

Сада, након трогодишње паузе, Мери Џеј је спремила нови албум. Песма Лове Yоурселф,као што и име имплицира, говори о томе да морамо да научимо да волимо себе.

На албуму ће се, осим поменутог сингла, наћи и већ објављене песме Тхицк Оф Ит и У+Ме (Лове Лессон), као и сарадња са Миси Елиот. Објављивање албума се очекује крајем априла, а Блајџова га тренутно промовише у Америци.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар