Udružili se Meri Džej Blajdž i Kanje Vest

Meri Džej Blajdž objavila je treći singl sa predstojećeg albuma "Stenght Of A Woman", a reč je o numeri "Love Yourself". Jedna od najpoznatijih r'n'b pevačica današnjice, za potrebe nove pesme, udružila se sa reperom Kanjeom Vestom.

Zabava 01.04.2017 | 12:28
Udružili se Meri Džej Blajdž i Kanje Vest
Svoju karijeru započela je pre 25 godina numerom You Remind Me. Tada još uvek nepoznata, Blajdžova radi sa Pafom Dedijem, u to vreme već popularnim muzičarem, a na prvom albumu se pojavljuje i čuveni Basta Rajms.

Tokom karijere objavila je 12 albuma, koji su prodati u više od 50 miliona primeraka, a takođe je objavila i više od 50 singlova. Važi za jednu od najuspešnijih r'n'b pevačica u istoriji tog muzičkog pravca, čemu doprinosi činjenica da je osvojila više od 100 muzičkih nagrada i inspirisala mnoge pevače i pevačice današnjice, među kojima je i Adel.

Sada, nakon trogodišnje pauze, Meri Džej je spremila novi album. Pesma Love Yourself,kao što i ime implicira, govori o tome da moramo da naučimo da volimo sebe.

Na albumu će se, osim pomenutog singla, naći i već objavljene pesme Thick Of It i U+Me (Love Lesson), kao i saradnja sa Misi Eliot. Objavljivanje albuma se očekuje krajem aprila, a Blajdžova ga trenutno promoviše u Americi.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar