Лажни волонтери шетају Бањалуком

Хуманитарно удружење “Будимо људи”, апелује на грађане да не насједају на лажне волонтере, који се ових дана шетају по различитим дијеловима града, тражећи новац за социјално урожене породице.

Република Српска 06.02.2017 | 14:59
Лажни волонтери шетају Бањалуком
“Прије неколико дана  добили смо бројне дојаве од неколицине  наших суграђана, гдје непознате особе  иду од врата до врата и представљају се  као волонтери наше организације, тражећи новац за социјално угрожено становништву. Лажни волонтери грађанима се  представљају са  лажним  папирима  на којем је лого наше организације,”казао је Игор Кременовић, предсједник ХО “Будимо људи.

Он је додао и то да волонтери ХО “Будимо људи”, никада нису прикупљали помоћ  на овакав начини нити ће икада, као и да је ово трећи пут да се појаве  лажни волонтери.

“Овај случај биће пријављен полицији, а грађане упозоравам да не насједају на овако случајеве, и добро провјере ко им долази на врата,”додао је Кременовић.

(Независне новине)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

06.02.2017 15:56

Ста ради полиција? Засто некупи и оне који на улицама нападају пролазнике и продају којекакве разгледнице. Ко им је дао одобрење за то?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

06.02.2017 16:16

То су ликови из Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пунто

06.02.2017 19:20

Ја колико знам само СУБОТАРИ иду од врата до врата,нуде неке бросуре,волио бих да мени позвоне да видим којом брзином иду низ степенице