Илиев: Лео остаје!

Леонардо да Силва Соуса напушта Партизан на зиму, пошто се од црно-белог дреса опростио у поруци на званичном профилу на Инстаграму.

Фудбал 09.12.2016 | 22:00
Илиев: Лео остаје!
Међутим, Ивица Илиев у изјави за Мондо тврди другачије, тј. да Бразилац остаје у клубу.

Некадашњи офанзивни везиста Енозиса, Металурга из Доњецка, Габале и Анжија из Махачкале је у клуб из Хумске стигао у јуну текуће године, а напушта га после свега 16 утакмица и десет датих голова.

"Сећам се првог дана, када сам се вратио фудбалу и захвалан сам Богу на томе. Донео сам најбољу одлуку доласком у Партизан, клуб са дивном историјом, а време у Партизану заувек ће остати део мог живота и имаће посебно место у мом срцу. Такође, хвала вам на свој љубави и посвећености коју сте ми пружили, а посебно навијачима према којима осећам велико поштовање. Због свега, даћу све од себе у преостала два сусрета. Поносни сам члан црно-беле породице", написао је Леонардо.

Како преносе београдски медији, Бразилац је био најплаћенији играч екипе са око 500.000 евра на годишњем нивоу, док челници већ имају неколико идеја ко би могао да га замени.

С друге стране, Ивица Илиев тврди да Леонардо остаје члан Партизана, да је разговарао с њим, као и да је ово "његов начин да се захвали клубу на свему.

"Не, не, све је у реду. Видео сам и ја то, причао сам са Леонардом и схватио сам ту његову поруку баш онако како је и написана. Ово је био његов начин, његов гест да се захвали свима у клубу, посебно навијачима за подршку и да покаже да му је овде лепо, да се 'пронашао', да изрази емоцију. Остаје, он нам је много важан", рекао је Илиев за Мондо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар