Iliev: Leo ostaje!

Leonardo da Silva Sousa napušta Partizan na zimu, pošto se od crno-belog dresa oprostio u poruci na zvaničnom profilu na Instagramu.

Fudbal 09.12.2016 | 22:00
Iliev: Leo ostaje!
Međutim, Ivica Iliev u izjavi za Mondo tvrdi drugačije, tj. da Brazilac ostaje u klubu.

Nekadašnji ofanzivni vezista Enozisa, Metalurga iz Donjecka, Gabale i Anžija iz Mahačkale je u klub iz Humske stigao u junu tekuće godine, a napušta ga posle svega 16 utakmica i deset datih golova.

"Sećam se prvog dana, kada sam se vratio fudbalu i zahvalan sam Bogu na tome. Doneo sam najbolju odluku dolaskom u Partizan, klub sa divnom istorijom, a vreme u Partizanu zauvek će ostati deo mog života i imaće posebno mesto u mom srcu. Takođe, hvala vam na svoj ljubavi i posvećenosti koju ste mi pružili, a posebno navijačima prema kojima osećam veliko poštovanje. Zbog svega, daću sve od sebe u preostala dva susreta. Ponosni sam član crno-bele porodice", napisao je Leonardo.

Kako prenose beogradski mediji, Brazilac je bio najplaćeniji igrač ekipe sa oko 500.000 evra na godišnjem nivou, dok čelnici već imaju nekoliko ideja ko bi mogao da ga zameni.

S druge strane, Ivica Iliev tvrdi da Leonardo ostaje član Partizana, da je razgovarao s njim, kao i da je ovo "njegov način da se zahvali klubu na svemu.

"Ne, ne, sve je u redu. Video sam i ja to, pričao sam sa Leonardom i shvatio sam tu njegovu poruku baš onako kako je i napisana. Ovo je bio njegov način, njegov gest da se zahvali svima u klubu, posebno navijačima za podršku i da pokaže da mu je ovde lepo, da se 'pronašao', da izrazi emociju. Ostaje, on nam je mnogo važan", rekao je Iliev za Mondo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar