Меси разочаран послије бламаже: У великим смо г*****а!

Капитен Аргентине Лионел Меси рекао је да његова екипа мора да се уједини и да заједно изађе из тешке ситуације после убедљивог пораза од Бразила.

Фудбал 11.11.2016 | 19:00
Меси разочаран послије бламаже: У великим смо г*****а!
Бразил је прошле ноћи победио Аргентину у Бело Хоризонтеу са 3:0. Голове за победнички тим постигли су Филипе Кутињо, Нејмар и Паулињо.

Репрезентацији Аргентине је то четврти узастопни меч без победе у јужноамеричким квалификацијама, а у дуелу против Бразила није јој помогао ни повратак Месија у национални тим.

"Ово је ударац. Нисмо очекивали овакав резултат. До првог гола смо чак били и добри... Морамо да се ујединимо и изађемо из ових г.... Морамо да будемо јаки и уједињени као никада до сада. Све је на нама", рекао је Меси.

Бразил, предвођен селектором Титеом, сигурним кораком иде ка шампионату у Русији. 'Селесао' је први на табели јужноамеричких квалификација са 24 бода, односно има бод више од другопласираног Уругваја, а шест од Колумбије.

Аргентина је, на другој страни, у веома тешком положају пошто је шеста на табели са 16 освојених бодова.

Наредни противник Аргентине је Колумбија.

"Ако победимо Колумбију, поново ћемо ући у борбу за врх табеле. Све репрезентације су веома близу... Али, морамо много тога да променимо како бисмо победили Колумбију", рекао је Меси.

Селектор Аргентине Едгардо Бауса и даље верује да његова екипа све држи у својим рукама.

"За три дана имамо нову утакмицу. Знамо да квалификације зависе од нас", рекао јеБауса.

Селектор Бразила Тите навео је да није очекивао убедљиву победу против Аргентине.

"Резултат је изнад очекивања. Али, све је било лакше након првог гола када је Аргентина морала да отвори. Смањили смо простор Месију и то је било најважније", рекао је Тите.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар