Ко је и како изгледа прва Трампова жена

Доналд Трамп је увек био слаб на манекенке, па му је и бивша жена, она коју је наследила Меланија, била модел.

Свијет 09.11.2016 | 18:55
Ко је и како изгледа прва Трампова жена
Фото: Реутерс

У питању је Ивана Трамп (67), манекенка чешког порекла, која је била у браку са Доналдом у периоду од 1977. до 1992. године и са њим има троје деце – Доналда јуниора, Иванку и Ерика.

Ивана је у Њујорку упознала Доналда, сина грађевинског предузетника Фреда Трампа. У априлу 1977. удала се за њега, старији Американци памте да је венчање било раскошно и након тога су њих двоје постале главне фигуре њујоршког џет-сета.

Ивана је имала главну улогу у Трамповој организацијии бројним његовим пројектима. Брак је пукао 1992. године, па иако је тајна износа који је Доналд платио Ивани тајна, амерички медији су дошли до податка да је реч о цифри од 20 милиона долара – 14 милиона долара вредело је имање у Конектикату, пет милиона јој је платио на рачун, 350.000 годишње је плаћао алиментацију за децу, а добила је и сав накит, као и породичну кућу у Палм бичу на Фориди.

Имао је Трамп проблеме са Иваном – током бракоразводног поступка оптужила га је да ју је чак и силовао!  Она је касније то демантовала и дала немушто објашњење зашто је дала такву изјаву.


"Као жена, осетила сам се повређено, без љубави и пажње. Употребила сам реч 'силовање', али не желим да се моје речи схвате у буквалном или криминалном контексту."

Након тога, Ивана је издала и саопштење:

"Читам нешто о мени што се десило пре 30 година, када је било тензија пред развод. Прича о силовању је тотално без основа. Доналд и ја смо најбољи пријатељи, имамо троје деце на које смо веома поносни. Према њему имам само поштовање."

Занимљиво, пре пар месеци, Ивана је у интервјуу за загребачки “Јутарњи лист” рекла:

"Срећна сам што не морам у Белу кућу! То је нешто предосадно. Уосталом, ја сам прва госпођа Трамп и ту титулу ми нико никад не може узети. Волим људе, али виђам их кад и колико ја то желим, тако да је моја кућа у Њујорку много лепша од било које Беле куће. Нека је неком другом ова друга Бела кућа са срећом."


Ивана данас

Иначе, када је имала 59 година, Ивана се удала за Розана Рубикондија, који је чак 23 године млађи од ње. Венчање је коштало три милиона долара, а било је 400 званица. Ни та љубав није потрајала, пошто је уследио развод само пар месеци касније.

Да је остала са Доналдом, Ивана би данас била прва дама Америке, овако, може да има утеху што је њено богатство процењено на око 60 милиона долара.

Извор: Телеграф/Информер
Фото: АП

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

миро фр

09.11.2016 18:09

боља је меланија

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

09.11.2016 19:00

Иду Трампове фантазије од Иване до Меланије, сад' иде у Белу куцу да , води' политику вруцу. А Хилари оде своме Билу, да с' другима не проводи , силу' ...

Name

бабица

09.11.2016 20:47

Стара изгледа као Ханка Палдум.

Name

лабуд

09.11.2016 20:26

Ова садања је најбоље узнапредовала. Од прве анимир даме до Прве даме у бијелој куци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

06.11.2020 22:00

Парола,,снадји се,,