Гага, Бруно Марс и Тхе Wеекнд наступају на ревији „Викторијас сикрет“

Популарни бренд „Викторијас сикрет“ објавио је имена извођача за овогодишњу ревију која се одржава 30. новембра у Паризу, а реч је о троје популарних музичара.

Забава 03.11.2016 | 09:22
Гага, Бруно Марс и Тхе Wеекнд наступају на ревији „Викторијас сикрет“
Лејди Гага, Бруно Марс и Тхе Wеекнд придружиће се „Викторијиним анђелима“ на модној писти – Адријани Лими, Алесандри Амброзио и Лили Олдриџ у Паризу, 30. новембра.

Џасмин Тукс, најновији „Викторијин анђео“, имаће част да носи„фантази бра“ у вредности од три милиона долара.

Лејди Гага је недавно освојила прво листо Билбордове топ-листе најпопуларнијих албума, а реч је о њеном петом студијском издањуЈоанне. Бруно Марс је песмом 24К Магиц дебитовао након четворогодишње паузе, а популарни музичар треба и да отвори доделу Америчких музичких награда 20. новембра.

И Абел Тесфај, Тхе Wеекнд, у последње време је био заузет због припрема новог албума, који ускоро треба да буде објављен. На њему су се нашле већ популарне нумере Старбоy и Фалсе Аларм.

Абелу ће ово бити повратак на модну писту ревије „Викторијас сикрет“, с обзиром на то да је већ наступао прошле године, заједно са Селеном Гомез и Ели Гулдинг. За разлику од прошле године, сада ће се на писти наћи заједно са својом дугогодишњом девојком Белом Хадид.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар