Gaga, Bruno Mars i The Weeknd nastupaju na reviji „Viktorijas sikret“

Popularni brend „Viktorijas sikret“ objavio je imena izvođača za ovogodišnju reviju koja se održava 30. novembra u Parizu, a reč je o troje popularnih muzičara.

Zabava 03.11.2016 | 09:22
Gaga, Bruno Mars i The Weeknd nastupaju na reviji „Viktorijas sikret“
Lejdi Gaga, Bruno Mars i The Weeknd pridružiće se „Viktorijinim anđelima“ na modnoj pisti – Adrijani Limi, Alesandri Ambrozio i Lili Oldridž u Parizu, 30. novembra.

Džasmin Tuks, najnoviji „Viktorijin anđeo“, imaće čast da nosi„fantazi bra“ u vrednosti od tri miliona dolara.

Lejdi Gaga je nedavno osvojila prvo listo Bilbordove top-liste najpopularnijih albuma, a reč je o njenom petom studijskom izdanjuJoanne. Bruno Mars je pesmom 24K Magic debitovao nakon četvorogodišnje pauze, a popularni muzičar treba i da otvori dodelu Američkih muzičkih nagrada 20. novembra.

I Abel Tesfaj, The Weeknd, u poslednje vreme je bio zauzet zbog priprema novog albuma, koji uskoro treba da bude objavljen. Na njemu su se našle već popularne numere Starboy i False Alarm.

Abelu će ovo biti povratak na modnu pistu revije „Viktorijas sikret“, s obzirom na to da je već nastupao prošle godine, zajedno sa Selenom Gomez i Eli Gulding. Za razliku od prošle godine, sada će se na pisti naći zajedno sa svojom dugogodišnjom devojkom Belom Hadid.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar