Жени се Виктор Троицки

Виктор Троицки из Париза каже да до краја године неће размишљати о тенису јер ће крајем месеца изговорити судбоносно да.

Забава 03.11.2016 | 09:13
Жени се Виктор Троицки
ЧИМ је у среду одскочила последња лоптица у париском Берсију у мечу против Јапанца Кеиа Нишикорија, Виктор Троицки је тенис, за ову годину, ставио у други план. На питање “Новости” какви су му планови за даље, без двоумљења је поручио:

- Да се женим!

Сезона је завршена, а сада су мисли нашег познатог тенисера упрте само ка дану у коме ће, крајем овог месеца, рећи судбоносно да.

- Не размишљам о тенису у наредном периоду - био је јасан освајач Дејвис купа с репрезентацијом Србије.

Открио нам је Виктор да ће се следећих неколико дана одмарати од напорне сезоне, а онда се прикључити у организовању свадбеног весеља својој будућој супрузи, лепој Параћинки Александри Ђорђевић, коју је запросио овог лета на Ју-Ес опену у Њујорку. У вези су од априла прошле године, а, како нам је потврдио тениски ас, венчање ће бити одржано у Београду.

- Припремамо се. У ствари, жена припрема, а ја сам играо тенис. Каже да долазим као гост. Не питам се ништа - нашалио се расположени Виктор, који је до сада имао згуснут календар професионалних обавеза.

Сада, када је у Паризу одиграо последњи гем у овој сезони, моћи ће да се на миру посвети Александри и све време овог света искористи да јој помогне у организацији свечаности на којој ће стати на луди камен.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

срб

03.11.2016 18:43

Срецно вам било и дуговецно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

04.11.2016 08:52

Е нек се озени и треба да се озени. Сто би њему било боље него нама ?

ОДГОВОРИТЕ