Ženi se Viktor Troicki

Viktor Troicki iz Pariza kaže da do kraja godine neće razmišljati o tenisu jer će krajem meseca izgovoriti sudbonosno da.

Zabava 03.11.2016 | 09:13
Ženi se Viktor Troicki
ČIM je u sredu odskočila poslednja loptica u pariskom Bersiju u meču protiv Japanca Keia Nišikorija, Viktor Troicki je tenis, za ovu godinu, stavio u drugi plan. Na pitanje “Novosti” kakvi su mu planovi za dalje, bez dvoumljenja je poručio:

- Da se ženim!

Sezona je završena, a sada su misli našeg poznatog tenisera uprte samo ka danu u kome će, krajem ovog meseca, reći sudbonosno da.

- Ne razmišljam o tenisu u narednom periodu - bio je jasan osvajač Dejvis kupa s reprezentacijom Srbije.

Otkrio nam je Viktor da će se sledećih nekoliko dana odmarati od naporne sezone, a onda se priključiti u organizovanju svadbenog veselja svojoj budućoj supruzi, lepoj Paraćinki Aleksandri Đorđević, koju je zaprosio ovog leta na Ju-Es openu u Njujorku. U vezi su od aprila prošle godine, a, kako nam je potvrdio teniski as, venčanje će biti održano u Beogradu.

- Pripremamo se. U stvari, žena priprema, a ja sam igrao tenis. Kaže da dolazim kao gost. Ne pitam se ništa - našalio se raspoloženi Viktor, koji je do sada imao zgusnut kalendar profesionalnih obaveza.

Sada, kada je u Parizu odigrao poslednji gem u ovoj sezoni, moći će da se na miru posveti Aleksandri i sve vreme ovog sveta iskoristi da joj pomogne u organizaciji svečanosti na kojoj će stati na ludi kamen.

Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

srb

03.11.2016 18:43

Srecno vam bilo i dugovecno.

ODGOVORITE
Name

cups

04.11.2016 08:52

E nek se ozeni i treba da se ozeni. Sto bi njemu bilo bolje nego nama ?

ODGOVORITE