"Амбер Херд није зарадила од развода - она је изгубила новац"

Блиски пријатељ Амбер Херд иО Тилет Рајт отворено је проговорио о односу славних глумаца који су се недавно развели.

Забава 12.09.2016 | 09:15
"Амбер Херд није зарадила од развода - она је изгубила новац"
Писац и фотограф био је јавно укључен у развод Херд и Депа јер је први позвао полицију због тврдњи да је Џони Деп физички злостављао Херд.

У интервјуу за Сундаy Тимес Магазине је рекао: “Све је било тако јавно. Никад не бих желео да будем на њиховом месту. Никад нећу бити звезда. Али ја сам одабрао да се умешам у ту ситуацију, јер је било важно да кажем оно што мислим да је истина”.

Некадашњи водитељ МТВ емисије “Суспецт” који је живео са Херд и Депом, након што је после раскида размишљао о самоубиству, тврдио је да је Херд у процесу развода чак изгубила новац.

Глумица је добила седам милиона долара у нагодби, али је новац дала организацији за спречавање насиља у породици и Дечјој болници у Лос Анђелесу.

Тајлет Рајт каже да је Херд сама плаћала све трошкове суђења.

Након развода, иО је написао чланак о злостављању у породици за Рефинерy 29, који је касније уклоњен с интернета. Ипак, он се саосећа с Депом.

“Људи су ретко заиста лоши. Десе им се неке ствари и покушавају да се носе с болом. Свако покушава да избегне бол и питање је кога још можете повредити у том процесу. Оно што прави разлику између тога да ли такве људе можете имати у свом животу или не је то како се понашају након што вас повреде”, каже иО.

Он је открио да више нема комуникацију с Депом, али да је близак пријатељ Амбер Херд.

Б 92
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар