"Amber Herd nije zaradila od razvoda - ona je izgubila novac"

Bliski prijatelj Amber Herd iO Tilet Rajt otvoreno je progovorio o odnosu slavnih glumaca koji su se nedavno razveli.

Zabava 12.09.2016 | 09:15
"Amber Herd nije zaradila od razvoda - ona je izgubila novac"
Pisac i fotograf bio je javno uključen u razvod Herd i Depa jer je prvi pozvao policiju zbog tvrdnji da je Džoni Dep fizički zlostavljao Herd.

U intervjuu za Sunday Times Magazine je rekao: “Sve je bilo tako javno. Nikad ne bih želeo da budem na njihovom mestu. Nikad neću biti zvezda. Ali ja sam odabrao da se umešam u tu situaciju, jer je bilo važno da kažem ono što mislim da je istina”.

Nekadašnji voditelj MTV emisije “Suspect” koji je živeo sa Herd i Depom, nakon što je posle raskida razmišljao o samoubistvu, tvrdio je da je Herd u procesu razvoda čak izgubila novac.

Glumica je dobila sedam miliona dolara u nagodbi, ali je novac dala organizaciji za sprečavanje nasilja u porodici i Dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Tajlet Rajt kaže da je Herd sama plaćala sve troškove suđenja.

Nakon razvoda, iO je napisao članak o zlostavljanju u porodici za Refinery 29, koji je kasnije uklonjen s interneta. Ipak, on se saoseća s Depom.

“Ljudi su retko zaista loši. Dese im se neke stvari i pokušavaju da se nose s bolom. Svako pokušava da izbegne bol i pitanje je koga još možete povrediti u tom procesu. Ono što pravi razliku između toga da li takve ljude možete imati u svom životu ili ne je to kako se ponašaju nakon što vas povrede”, kaže iO.

On je otkrio da više nema komunikaciju s Depom, ali da je blizak prijatelj Amber Herd.

B 92
foto: internet

Komentari / 0

Ostavite komentar