400 милиона за смиривање љутих у Реалу!

Велшанин Герет Бејл први је захтевао више новца, а сада су му се у том апелу придружили и саиграчи. Флорентино Перез мораће да "проспе" џак пара.

Фудбал 10.09.2016 | 18:00
400 милиона за смиривање љутих у Реалу!
Сага коју су пре неколико дана започели каталонски медији добила је наставак. Нова епизода додатно потврђује да је на стадиону "Сантјаго Бернабеу" подигнута тензија, али и наговештава да је решење на видику.

Према писању листа "Спорт" из Барселоне, свлачионица Реала није задовољна захтевом Герета Бејла, који је недавно од управе тражио више новца за себе.

"Одличан наступ на Европском првенству и његова номинација за најбољег фудбалера Европе, учинили су да Велшанин стекне превисоко мишљење о себи. Тај његов понос испољава се на начин који се не свиђа остатку екипе и Реалови 'тешкаши' сматрају да Бејл претерује".

Према информацијама Каталонаца, осталим звездама није пријало то што је Бејл на вези са Перезом о новом уговору и остатак екипе сматра да он просто није показао да заслужује тражених 17 милиона евра годишње.

Са друге стране, четвртак је са других страна донео нове информације, које наговештавају да ће бура ипак бити смирена.

Енглески медији откривају да је први човек "краљевског клуба" Флорентино Перез спреман да дубоко завуче руку у џеп да би "угасио пожар" и повећао плате звездама, међу којима су Кристијано Роналдо, Тони Крос, Лука Модрић, а и Бејл.

Роналдо је недавно потврдио да би волео да премаши четрдесету годину међу Мадриђанима, а најновије информације говоре да ће му Реал понудити уговор на пет година ("четири плус једну"), према којем ће недељно зарађивати мало мање од 600.000 евра!

Даље, Герет Бејл би се новим уговором "фиксно" обавезао на сарадњу са Мадриђанима до 2021. године, а његови менаџери траже да Велшанин зарађује скоро као Роналдо. Стога, очекује се да му недељна плата буде мало мања од 500.000 евра.

Даље, Лука Модрић и Тони Крос такође би могли да потпишу нове уговоре, који би их ставили на деобу четврте позиције по висини плате, иза Роналда, Бејла и Серхија Рамоса. Шпански медији спекулишу да Модрић зарађује око шест милиона евра годишње, а да је тражио округлих десет милиона.

Све у свему, спекулише се да би Флорентино Перез могао да издвоји чак 400 милиона евра да би задовољио увређене звезде, које ће практично у истом саставу ове сезоне бранити титулу првака Европе и "напасти" домаћу титулу, која станује на стадиону најљућег ривала - Барселоне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар