400 miliona za smirivanje ljutih u Realu!

Velšanin Geret Bejl prvi je zahtevao više novca, a sada su mu se u tom apelu pridružili i saigrači. Florentino Perez moraće da "prospe" džak para.

Fudbal 10.09.2016 | 18:00
400 miliona za smirivanje ljutih u Realu!
Saga koju su pre nekoliko dana započeli katalonski mediji dobila je nastavak. Nova epizoda dodatno potvrđuje da je na stadionu "Santjago Bernabeu" podignuta tenzija, ali i nagoveštava da je rešenje na vidiku.

Prema pisanju lista "Sport" iz Barselone, svlačionica Reala nije zadovoljna zahtevom Gereta Bejla, koji je nedavno od uprave tražio više novca za sebe.

"Odličan nastup na Evropskom prvenstvu i njegova nominacija za najboljeg fudbalera Evrope, učinili su da Velšanin stekne previsoko mišljenje o sebi. Taj njegov ponos ispoljava se na način koji se ne sviđa ostatku ekipe i Realovi 'teškaši' smatraju da Bejl preteruje".

Prema informacijama Katalonaca, ostalim zvezdama nije prijalo to što je Bejl na vezi sa Perezom o novom ugovoru i ostatak ekipe smatra da on prosto nije pokazao da zaslužuje traženih 17 miliona evra godišnje.

Sa druge strane, četvrtak je sa drugih strana doneo nove informacije, koje nagoveštavaju da će bura ipak biti smirena.

Engleski mediji otkrivaju da je prvi čovek "kraljevskog kluba" Florentino Perez spreman da duboko zavuče ruku u džep da bi "ugasio požar" i povećao plate zvezdama, među kojima su Kristijano Ronaldo, Toni Kros, Luka Modrić, a i Bejl.

Ronaldo je nedavno potvrdio da bi voleo da premaši četrdesetu godinu među Madriđanima, a najnovije informacije govore da će mu Real ponuditi ugovor na pet godina ("četiri plus jednu"), prema kojem će nedeljno zarađivati malo manje od 600.000 evra!

Dalje, Geret Bejl bi se novim ugovorom "fiksno" obavezao na saradnju sa Madriđanima do 2021. godine, a njegovi menadžeri traže da Velšanin zarađuje skoro kao Ronaldo. Stoga, očekuje se da mu nedeljna plata bude malo manja od 500.000 evra.

Dalje, Luka Modrić i Toni Kros takođe bi mogli da potpišu nove ugovore, koji bi ih stavili na deobu četvrte pozicije po visini plate, iza Ronalda, Bejla i Serhija Ramosa. Španski mediji spekulišu da Modrić zarađuje oko šest miliona evra godišnje, a da je tražio okruglih deset miliona.

Sve u svemu, spekuliše se da bi Florentino Perez mogao da izdvoji čak 400 miliona evra da bi zadovoljio uvređene zvezde, koje će praktično u istom sastavu ove sezone braniti titulu prvaka Evrope i "napasti" domaću titulu, koja stanuje na stadionu najljućeg rivala - Barselone.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar