ПЛ БиХ: Радник - Сарајево... Новајлија Пецо оптимиста!

Демир Пецо најављује боље дане бијељинског Радника.

Фудбал 27.08.2016 | 11:30
ПЛ БиХ: Радник - Сарајево... Новајлија Пецо оптимиста!
Демир Пецо је ово љето појачао ФК Радник Бијељина из мостарског Вележа уз епитет великог талента и играча на коме се у догледно вријеме може базирати игра Радника.

Млади Мостарац је већ у свом дебију против Берое у Бугарској показао свој квалитет, а у досадашњих шест кола Премијер лиге је уз Марка Обрадовића најистакнутији појединац у редовима Плавих.

" У Бијељини сам прихваћен изузетно, како од стране саиграча и стручног штаба, тако и од навијача, па се у Семберији осјећам као код куће. То се одразило и на моје наступе на терену, а надам се да ћу у будућности бити све бољи", каже Пецо.

Код тренера Петровића Пецо се брзо изборио за мјесто у првих једанаест, али је услиједила изненадна смјена на клупи и долазак новог тренера Милошевића.

" Свакако да нас је одлазак тренера Петровића изненадио, али то неће утицати на наше игре на терену. Нови тренер Милошевић је тек дошао, а свакако смо увјерени да је ријеч о добром стручњаку који ће утиснути свој печат на игру цијелог тима", поручује двадестогодишњи играч Радника.

У суботу наш Радник игра утакмицу против Сарајева, са којим нема добра искуства у претходне двије сезоне.

" Ми у утакмицу улазимо без притиска, потпуно растерећни захваљујући везаним тријумфима у гостима над Металегеом и Витезом. Са друге стране, Сарајево ће бити под великим оптерећењем. Ми ћемо играти нашу игру, максимално спремни да искористимо сваку шансу која нам се укаже".

Утакмица Радник - Сарајево се игра у суботу, 27.08.2016. године са почетком од 17:00.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар