Шта све све краде у Источном Сарајеву?

Свашта се дешавало у протекла 24 часа на подручју Источног Сарајева.

Република Српска 27.07.2016 | 13:05
Шта све све краде у Источном Сарајеву?
Лопови и преваранти су били веома активни, па саопштење ЦЈБ Источно Сарајево преносимо у цјелости:

"Полицијској станици Источно Ново Сарајево, 26.07.2016. године, фирма ДОО 'Домод' Сарајево, поднијела је писмену кривичну пријаву против лица А.Т, запослен у Казнено поправном заводу Источно Сарајево. У пријави је наведено да је именовани у продавници која се налази на подручју општине Нови Град, Кантон Сарајево, купио мобилни телефон за износ од 2.177,00 КМ и склопио купопродајни уговор са плаћањем путем потрошачког зајма на рате, те том приликом приложио рјешење о административној забрани.

Пошто прва рата у договореном термину није уплаћена, провјерама је утврђено да потписи на приложеној административној забрани, печат, као ни број протокола нису издати од стране КПЗ Источно Сарајево. О догађају је обавјештен дежурни тужилац који је наложио предузимање потребних мјера и радњи на расвјетљавању кривичних дјела 'превара и фалсификовање исправе'.

У Улици 'Иве Андрића', општина Источно Ново Сарајево, непозната лица су у току ноћи отуђила два акумулатора са теретног моторног возила 'ивеко'. Извршен је увиђај. У току је предузимање потребних мјера и радњи на расвјетљавању кривичног дјела 'крађа'.

Станици јавне безбедности Пале, 26.07.2016. године, Б.Г. је пријавио да му је у мјесту Сјетлина, општина Пале, 12.07.2016. године, А.Т. отуђила његовог пса расе 'Шарпланинац'. О догађају је обавјештен дежурни тужилац. Истрага је у току.

Станици јавне безбједности Пале, 26.07.2016. године, пријављено је да је у тунелу у мјесту Чељиговићи, општина Источни Стари Град, непознато лице избацило из свог путничког моторног возила 'БМW' лице Т.Б.Т, држављанина Турске, коме је претходно обећао пронаћи смјештај на подручју Кантона Сарајево. Током узимања изјаве у службеним просторијама СЈБ Пале, оштећени је навео да је 25.07.2016. године допутовао у туристичку посјету Сарајеву, те да му се на Башчаршији, Кантон Сарајево, у касним вечерњим сатима обратило непознато лице и понудило му помоћ у тражењу смјештаја. У току вожње која је трајала до раних јутарњих часова, непознато лице је зауставило возило у наведеном тунелу, те уз пријетњу употребе 'одвијача' и неколико удараца руком, истјерало из возила поменутог страног држављанина који је случај пријавио МУП-у Кантона Сарајево.

Оштећени је изјавио да су у возилу остала лична документа, три кофера и мања количина новца. О догађају је обавјештен дежурни тужилац, који је полицијским службеницима наложио предузимање потребних мјера и радњи на расвјетљавању поменутог догађаја".

Извор: Прессрс.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

29.07.2016 11:47

Тамо живе полудивљи људи који у страху држе остале!

ОДГОВОРИТЕ