Трагедија у Новом Саду: Страдао младић

Један штићеник Дома за децу и омладину ометену у развоју у новосадском насељу Ветерник настрадао је у пожару који је избио данас око 15 часова у тој здравственој институцији, потврђено је "Блицу".

Србија 25.05.2016 | 18:06
Трагедија у Новом Саду: Страдао младић

Директор дома је потврдио да је преминуо штићеник дома С.Т. (22). Како је рекао "деца су му пренела да је тај штићеник и проузроковао пожар", али да он то не може потврди.

Како јавља репортер „Блиц-а“ са лица места, пожар је избио у левом крилу великог „Б“ павиљона Дома за децу и омладину ометену у развоју око 14.30 часова. Ватрогасне екипе врло брзо су угасиле пожар, а на терену је и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Директор дома Зоран Арбутина казао је да један корисник дома није у дому и да тренутно не знају где је, док су сви остали добро и збринути су.

У саопштењу МУП-а, у ком се потврђује да је до пожара дошло, наводи се да је страдала једна особа, али се не каже да ли је у питању штићеник дома или запослени у њему.

"Ватрогасне екипе, које су на терену, угасиле су пожар.  У гашењу пожара учествовало је 15 ватрогасаца са шест возила", наводи се у саопштењу.

У току је истрага која ће утврдити узроке пожара.

Извор: Блиц

 

Коментари / 0

Оставите коментар