Мурињо доводи Игуаина на Олд Трафорд?!

Енглески медији наводе да је Жозе Мурињо признао пријатељима да ће преузети Манчестер Јунајтед и да ће довести Гонсала Игуаина.

Фудбал 18.04.2016 | 18:40
Мурињо доводи Игуаина на Олд Трафорд?!

Већ месецима се спекулише о наводном доласку Португалца на Олд Трафорд, где се Луј ван Гал није прославио упркос трансферима вредним око 200 милиона евра.

"Црвени ђаволи" су елиминисани из Лиге шамиона већ у групној фази, у Премијер лиги ће тешко до четвртог места које опет води у елиту, а шансу да спасе сезону имају само у ФА Купу.

То, ипак, није довољно челницима клуба који су наводно договорили долазак Муриња. Двоструки првак Европе већ има у плану прва појачања, а једно од њих је голгетер Наполија.

Мурињо је наводно спреман да плати клаузулу од 70 милиона фунти (87 милиона евра) за Аргентинца који је постигао 30 голова у 31 мечу у Серији А ове сезоне (32 на 38 у свим такмичењима).

Проблем је ипак та Лига шампиона, јер је Наполи скоро сигуран учесник следеће сезоне, док је Јунајтед на четири бода од позиције која води у квалификације и коју држи градски ривал Сити, полуфиналиста такмичења.

Коментари / 0

Оставите коментар