Murinjo dovodi Iguaina na Old Traford?!

Engleski mediji navode da je Žoze Murinjo priznao prijateljima da će preuzeti Mančester Junajted i da će dovesti Gonsala Iguaina.

Fudbal 18.04.2016 | 18:40
Murinjo dovodi Iguaina na Old Traford?!

Već mesecima se spekuliše o navodnom dolasku Portugalca na Old Traford, gde se Luj van Gal nije proslavio uprkos transferima vrednim oko 200 miliona evra.

"Crveni đavoli" su eliminisani iz Lige šamiona već u grupnoj fazi, u Premijer ligi će teško do četvrtog mesta koje opet vodi u elitu, a šansu da spase sezonu imaju samo u FA Kupu.

To, ipak, nije dovoljno čelnicima kluba koji su navodno dogovorili dolazak Murinja. Dvostruki prvak Evrope već ima u planu prva pojačanja, a jedno od njih je golgeter Napolija.

Murinjo je navodno spreman da plati klauzulu od 70 miliona funti (87 miliona evra) za Argentinca koji je postigao 30 golova u 31 meču u Seriji A ove sezone (32 na 38 u svim takmičenjima).

Problem je ipak ta Liga šampiona, jer je Napoli skoro siguran učesnik sledeće sezone, dok je Junajted na četiri boda od pozicije koja vodi u kvalifikacije i koju drži gradski rival Siti, polufinalista takmičenja.

Komentari / 0

Ostavite komentar