Куман: И, шта кажете, Тадић хоће да оде?!

Холандски менаџер открио о чему је разговарао са српским интернационалцем.

Фудбал 10.04.2016 | 12:40
Куман: И, шта кажете, Тадић хоће да оде?!

Док приводи крају другу сезону у Премијер лиги, Душан Тадић чека своје минуте на клупи Саутемптона.

Након његовог отвореног конфликта са селектором Србије Радованом Ћурчићем, коме је поручио да га више не зове у репрезентацију, из Енглеске су стигле информације и о Тадићевом сукобу са менаџером "светаца", Роналдом Куманом.

У међувремену су се појавиле и вести да бивши ђак Војводине захтева да оде из Саутемптона, а и његов нервозан наступ против Лестера минулог викенда оставио је простор за нагађања...

Да би отклонио недоумице, Куман је у четвртак послао јасне поруке са конференције за новинаре.

"Сваки играч који не игра редовно налази се у тешкој ситуацији. Говорите о томе што излази у штампи, а ја сам разговарао са њим и био је потпуно изненађен. Душан је један од играча који прича са тренером ако има проблем. Имамо заиста добар контакт. Разговарали смо о његовој ситуацији и током зиме, када уопште није играо. Нема проблема што се његовог статуса тиче. Видећемо на лето шта ће се догодити", објаснио је Холанђанин.

Тадић је ове сезоне одиграо 34 утакмице за Саутемптон, постигао седам голова, уз осам асистенција. Након фебруара, који је скоро потпуно преседео на клупи, Куман је поново почео да му пружа шансу, а овог викенда могли бисмо да гледамо и српски премијерлигашки окршај, јер ће Холанђанинов тим у суботу дочекати Њукасл Александра Митровића.

Коментари / 0

Оставите коментар