Kuman: I, šta kažete, Tadić hoće da ode?!

Holandski menadžer otkrio o čemu je razgovarao sa srpskim internacionalcem.

Fudbal 10.04.2016 | 12:40
Kuman: I, šta kažete, Tadić hoće da ode?!

Dok privodi kraju drugu sezonu u Premijer ligi, Dušan Tadić čeka svoje minute na klupi Sautemptona.

Nakon njegovog otvorenog konflikta sa selektorom Srbije Radovanom Ćurčićem, kome je poručio da ga više ne zove u reprezentaciju, iz Engleske su stigle informacije i o Tadićevom sukobu sa menadžerom "svetaca", Ronaldom Kumanom.

U međuvremenu su se pojavile i vesti da bivši đak Vojvodine zahteva da ode iz Sautemptona, a i njegov nervozan nastup protiv Lestera minulog vikenda ostavio je prostor za nagađanja...

Da bi otklonio nedoumice, Kuman je u četvrtak poslao jasne poruke sa konferencije za novinare.

"Svaki igrač koji ne igra redovno nalazi se u teškoj situaciji. Govorite o tome što izlazi u štampi, a ja sam razgovarao sa njim i bio je potpuno iznenađen. Dušan je jedan od igrača koji priča sa trenerom ako ima problem. Imamo zaista dobar kontakt. Razgovarali smo o njegovoj situaciji i tokom zime, kada uopšte nije igrao. Nema problema što se njegovog statusa tiče. Videćemo na leto šta će se dogoditi", objasnio je Holanđanin.

Tadić je ove sezone odigrao 34 utakmice za Sautempton, postigao sedam golova, uz osam asistencija. Nakon februara, koji je skoro potpuno presedeo na klupi, Kuman je ponovo počeo da mu pruža šansu, a ovog vikenda mogli bismo da gledamo i srpski premijerligaški okršaj, jer će Holanđaninov tim u subotu dočekati Njukasl Aleksandra Mitrovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar