Терзић: Звезда је била "клинички мртва"!

Генерални директор лидера Суперлиге сматра да би и пласман у Лигу Европе био велика ствар. Чекају се потписи Вереда и Паркера.

Фудбал 19.02.2016 | 20:40
Терзић: Звезда је била "клинички мртва"!

Звездан Терзић свестан је да навијачи Црвене звезде сањају велике снове, али их упозорава да клуб и екипа морају да напредују корак по корак.

"Хајде да прво освојимо титулу и радујемо се томе, па после да причамо о Лиги шампиона. Наравно да она јесте наша жеља и циљ, али то неће бити лако остварити", поручио је генерални директор црвено-белих.

Он је подсетио на прошло лето, када је Партизан био фаворит за одбрану титуле и близу уласка у групе Лиге шампиона, а Звезда почела првенство са два ремија у прва три кола.

"На почетку сезоне, на Скупштини клуба, као циљ је постављено освајање титуле. Прво морамо то да испунимо, па ћемо дати максимум да уђемо бар у Лигу Европе, јер би нам то много значило - не само због финансијске стабилизације клуба, већ и због радости свих навијача. Не треба, ипак, заборавити да је Црвена звезда донедавно била практично 'клинички мртва'".

Терзић је изјавио да се "златни орлић" Вукашин Јовановић налази у Санкт Петербургу, где би најкасније у суботу требало да потпише уговор са Зенитом.

На "дневном реду" су и одласци Идана Вереда и Џошуе Паркера, који и даље тренирају са првим тимом Звезде.

"Обојица су лиценцирана, али тренутно код тренера Божовића нису у првом плану. Понуда Каирата за Паркера је фантастична и за њега и за Звезду, али морамо да сачекамо још неко време, да видимо да ли ће је прихватити. Што се тиче Вереда, њему смо донели понуде клубова из Румуније, па би наредних дана требало да се реши и питање његовог евентуалног трансфера".

Коментари / 0

Оставите коментар