Terzić: Zvezda je bila "klinički mrtva"!

Generalni direktor lidera Superlige smatra da bi i plasman u Ligu Evrope bio velika stvar. Čekaju se potpisi Vereda i Parkera.

Fudbal 19.02.2016 | 20:40
Terzić: Zvezda je bila "klinički mrtva"!

Zvezdan Terzić svestan je da navijači Crvene zvezde sanjaju velike snove, ali ih upozorava da klub i ekipa moraju da napreduju korak po korak.

"Hajde da prvo osvojimo titulu i radujemo se tome, pa posle da pričamo o Ligi šampiona. Naravno da ona jeste naša želja i cilj, ali to neće biti lako ostvariti", poručio je generalni direktor crveno-belih.

On je podsetio na prošlo leto, kada je Partizan bio favorit za odbranu titule i blizu ulaska u grupe Lige šampiona, a Zvezda počela prvenstvo sa dva remija u prva tri kola.

"Na početku sezone, na Skupštini kluba, kao cilj je postavljeno osvajanje titule. Prvo moramo to da ispunimo, pa ćemo dati maksimum da uđemo bar u Ligu Evrope, jer bi nam to mnogo značilo - ne samo zbog finansijske stabilizacije kluba, već i zbog radosti svih navijača. Ne treba, ipak, zaboraviti da je Crvena zvezda donedavno bila praktično 'klinički mrtva'".

Terzić je izjavio da se "zlatni orlić" Vukašin Jovanović nalazi u Sankt Peterburgu, gde bi najkasnije u subotu trebalo da potpiše ugovor sa Zenitom.

Na "dnevnom redu" su i odlasci Idana Vereda i Džošue Parkera, koji i dalje treniraju sa prvim timom Zvezde.

"Obojica su licencirana, ali trenutno kod trenera Božovića nisu u prvom planu. Ponuda Kairata za Parkera je fantastična i za njega i za Zvezdu, ali moramo da sačekamo još neko vreme, da vidimo da li će je prihvatiti. Što se tiče Vereda, njemu smo doneli ponude klubova iz Rumunije, pa bi narednih dana trebalo da se reši i pitanje njegovog eventualnog transfera".

Komentari / 0

Ostavite komentar