Вараждин: Прија на концерту запјевала са мајком

Трећу ноћ заредом омиљена звијезда Александра Пријовић одушевила је публику у Арени Вараждин. Како је и обећала, за велико финале припремила је најбољу забаву.

Магазин 29.04.2024 | 09:38
Вараждин: Прија на концерту запјевала са мајком

Желим вам се захвалити што сте и вечерас овдје и што сам имала ту срећу да пјевам три вечери за вас. Ако нетко сједи, нека устане. Вечерас радимо највећу забаву. Нека нас чује цијели Вараждин.

Обожаватељи су с Александром пјевали  у глас од почетка до краја концерта,  али посебно  емотивно је било тијеком пјесме Лудница када се Александри на позорници придружио Дејан Костић.

Јако волим ову нашу пјесму, али Деки је за мене написао и Дам, дам и Легитимно, Ја сам Одлично, Саботирам, Психо и још доста тога… Он је човјек који је за мене направио пуно великих ствари. За Декија кажем да је један од најбољих вокала на овим просторима. Сретна сам што он ради на својим пјесмама које ћете убрзо чути - изјавила је Александра.

А онда, на позорницу је изашао популарни репер МЦ Стојан који је с Пријовић отпјевао њихов дует Шта би, снимљен још 2015. године.

Човјече, па гдје год изађеш лудило настаје… Само ћу рећи да је ова пјесма мени пуно значила у каријери, посебно у том тренутку и мени је велика жеља била да радим у клубовима, а он ме позвао и снимили смо овај дует и онда смо радили заједно – присјетила се Александра.

Шта да ти кажем, јако ми је драго што је постала највећа звијезда без лажне скромности, хвала ти од срца, воли те пријатељ увијек - рекао је Стојан.

Прији се на сцени синоћ придружила и Андреана Чекић, која је само због Александре допутовала из Салцбурга.

Ову жену знам од 13. године и морам рећи да се овакав талент ријетко виђа. Желим јој све као и себи, да широм регије ради концерте јер она то заслужује. – поручила је Александра.

Хвала ти што си ме опет позвала на твој предивни и најбољи концерт. Волим те – емотивна је била Андреана, која је раније гостовала на Александрином концерту у Тузли.

Након више од два и пол сата спектакла, Александра се спустила међу публику и своју породицу.

Мама можемо ли ти и ја заједно запјевати, хајде мало да промијенимо планове. Александра и мајка Борка заједно су запјевале хит Психо, а публика је изненађење дочекала с одушевљењем. 

Је ли може највећи аплауз за најбољу маму на свијету? Мама, волим те - поручила је Александра.

Три вечери чисте љубави, добро знаних хитова и продукције на свјетској разини обиљежили су концерте Александре Пријовић у склопу регионалне турнеје Од истока до запада. Наставак се ускоро очекује у Љубљани, 10. и 11. маја, у Арени Стожице, као и 7. јуна на задарском Вишњику.

(БН/ЕxтраФМ) Фото: ЕxтраФМ   

Коментари / 0

Оставите коментар