Симоновић: Чекамо услугу од Партизана!

Кошаркаши Црвене звезде су након тријумфа у мечу са Игокеом, три кола пре краја, остали у игри за друго место на крају лигашког дела АБА шампионата. Шанса за коту број два и предност домаћег терена још увек постоји. Кошаркаши Звезде полажу наде да би управо Партизан могао да им помогне. Црно-бели коло пред крај АБА лиге дочекују Звездиног главног конкурента Цедевиту.

Кошарка 10.02.2016 | 19:00
Симоновић: Чекамо услугу од Партизана!

Крило црвено-белих Марко Симоновић верује да вечити ривал може да сруши Пулена и другове.

- Цедевиту очекује тешко гостовање у Београду. Партизан игра све боље и може да слави у врућој атмосфери легендарне Хале спортова. Комшије би нам направиле услугу, али... Наше је да играмо најбоље што можемо и победимо све до краја - јасан је Симоновић.

Искусни играч сматра да предност домаћег терена у плеј-офу није пресудна.

- Ако бисмо стално играли онако како то радимо у Евролиги, не би било проблема да савладамо сваког ривала. Јесте лепше наступати код куће, чекамо расплет ситуације. Тек ћемо водити праве борбе са Цедевитом, како у АБА тако и у Евролиги.

Након пораза од Дарушафаке у Истанбулу, Звезда је у тежој ситуацји када је у питању пласман међу осам најбољих екипа у Европи.

- Ми смо примарни циљ остварили, пласирали смо се у топ 16 фазу и сада је свака победа и за нас лично и за клуб велики бонус. Борићемо се до краја - закључио је Симоновић.

Симоновић се осврнуо и на победу његовог тима против Игокее, а посебно на сјајну атмосеру коју су „делије“ приредиле у Лакташима.

- Увек је овде сјајна атмосфера, прелепо смо увек дочекани у Лакташима који су наш град и, како ми волимо рећи, црвено-бело место. Хвала свим звездашима на подршци и било је заиста лепо играти у овом амбијенту.

Коментари / 0

Оставите коментар