Гроф: Бабунског узимамо на ''слијепо'', ништа нас не кошта!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да црвено-бели могу само да добију доласком доскорашњег везисте Барселоне Б, Давида Бабунског.

Фудбал 28.01.2016 | 16:00
Гроф: Бабунског узимамо на ''слијепо'', ништа нас не кошта!

"Бабунски је био играч Барселоне Б, млад је и ништа нас не кошта. Покушавамо да погодимо на 'слепо', ако нешто буде од њега онда супер. Немамо шта да изгубимо, већ само да добијемо", рекао је Божовић на припремама у Словенији.

Црвена звезда склопила је договор са македонским везним играчем, који је десет година провео у чувеној Ла Масији, да постане њен члан на две и по године.

Тренер лидера Суперлиге додао да је задовољан првим делом припрема и похвалио рад омладинаца који су недавно прикључени првом тиму.

"Са нама је и пет омладинаца, добијају шансу и искуство. Покушаћемо што више да их форсирамо, концепција је да 'гурамо' играче из своје школе", додао је Божовић.

Фудбалери Црвене звезде у досадашњем току припрема забележили су две победе, против Анкарана (3:0) и Копра (4:3).

"Морали смо да играмо са још слабијим противницима због физичке спреме и због тога постоји могућост повреда. Увек је боље играти са физички и технички инфериорнијим тимом како бисмо спровели у дело све што хоћемо", истиче он и додаје:

"Овај састав може још много боље, пре свега брже, али терени у Србији то не дозвољавају. Можемо да играмо колико год брже, али када се вратимо у Србију биће проблем", навео је Божовић.

Он је поручио да се нада да повреда младог Луке Аџића није теже природе, али да ће то утврдити додатни лекарски прегледи.

Последњи тест црвено-бели имају од 14 часова, када се састају са Зарјом из Луганска, док се у Београд враћају 28. јануара, пре него што буду боравили на Кипру од последњег дана јануара до 14. фебруара.

Звезда је први део сезоне у Супер лиги Србије завршила на првом месту на табели са 62 бода, 25 више од Борца и Чукаричког, а 26 од четвртопласираног Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар