Пронађено тијело и другог дјетета, за осталим се трага

Министар унутрашњих послова Таулант Балла саопштио је тешку вијести

Свијет 06.05.2024 | 17:30
Пронађено тијело и другог дјетета, за осталим се трага

Са сузама у очима, министар унутрашњих послова Албаније Таулант Балла саопштио је тешку вијести о проналаску беживотног тијела другог дјетета Алме Арези, мајке која је окончала свој живот скоком у ријеку Бојану са своје троје дјеце, јавља ВоxНеwс.

- Пронађено је тијело другог дјетета. Сумња се да су тијело мајке и друга дјеца такође у овој области. Претрага од стране РЕНЕА-е и рибара са овог подручја наставиће се данас. Тежак је тренутак, не могу наћи ријечи. 

Позивам све дјевојке и жене у земљи да осуде насиље. Насиље у породици, насиље са којим се свака дјевојка и жена суочава идући на посао, на улици. Често сам то говорио, али дошао је тренутак да то кажем чак и са сузама у очима, морамо се ослободити ове ситуације. 

Сви морамо реаговати као друштво. Чак и када дјевојке не могу реаговати, сви други би требало. Морамо повећати нашу моћ добијања информација и интервенције на вријеме - рекао је Бала.

Подсјетимо, Алма Арези је, како се сумња, скочила у ријеку Бојану са своје троје дјеце, наводно због насиља у породици и чињенице да њен муж имао младу љубавницу.

Поводом ове трагедије огласиле су се и Алмина породица, али и њеног мужа Ергиса.

(Аваз) Фото: Инстаграм

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ПРАВДА

06.05.2024 18:29

НЕВЈЕРОВАТНО ЈЕ КОЛИКО ИМА НАСИЉА У СВИМ ЗЕМЉАМА А НЕРОЦИТО КОД НАС У БИХ. ЗАТО НАДЛЕЗНИ НЕ ДОНЕСУ НЕКЕ ЗАКОНЕ ДА СЕ МНОГО РИГОРОЗНИЈЕ КАЗЊАВАЈУ НАСИЛНИЦИ И ОНИ КОЈИ ПОДСТРЕКАВАЈУ И ПОДРЗАВАЈУ НАСИЉЕ. ВЕЦ ЈЕ ДОСЛО ВРИЈЕМЕ ДА СУ ОНИ КОЈИ СУ ИЗВРСИЛИ НЕКО ВЕЦЕ НАСИЉЕ ВИСОКО ПОСТОВАНИ У ДРУСТВУ У ГРАДУ И СВИ ИХ ПОЗДРАВЉАЈУ СА СТРАХОПОСТОВАЊЕМ. ПОЛИЦИЈО, ТУЗИОЦИ, СУДИЈЕ ВИ СТЕ ДРЗАВА ОД ВАС СВЕ ЗАВИСИ. ЗНАТЕ ВАЉДА ГДЈЕ ОВО ВОДИ. ВИСЕ СЕ НОРМАЛАН ЦОВЈЕК БЕЗ ОРУЗЈА НЕМОЗЕ СЛОБОДНО КРЕТАТ. РИЗИК МУ ЈЕ ДА ДОЗИВИ НАИЉЕ НА СВАКОМ КОРАКУ ,ОД КОМСИЛУКА ПА У САОБРАЦАЈУ ... БИЛО ГДЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

06.05.2024 21:07

Жао ми је те дјеце и жене нек им је покој души а тог бизона треба осудити на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мејдан

06.05.2024 21:31

Веци си лудјак оде ове сто је убила оне које је родила!

Name

Дусан

07.05.2024 00:23

Албанци где вам је била памет када сте Србе протерали са КИМ

ОДГОВОРИТЕ