Pronađeno tijelo i drugog djeteta, za ostalim se traga

Ministar unutrašnjih poslova Taulant Balla saopštio je tešku vijesti

Svijet 06.05.2024 | 17:30
Pronađeno tijelo i drugog djeteta, za ostalim se traga

Sa suzama u očima, ministar unutrašnjih poslova Albanije Taulant Balla saopštio je tešku vijesti o pronalasku beživotnog tijela drugog djeteta Alme Arezi, majke koja je okončala svoj život skokom u rijeku Bojanu sa svoje troje djece, javlja VoxNews.

- Pronađeno je tijelo drugog djeteta. Sumnja se da su tijelo majke i druga djeca takođe u ovoj oblasti. Pretraga od strane RENEA-e i ribara sa ovog područja nastaviće se danas. Težak je trenutak, ne mogu naći riječi. 

Pozivam sve djevojke i žene u zemlji da osude nasilje. Nasilje u porodici, nasilje sa kojim se svaka djevojka i žena suočava idući na posao, na ulici. Često sam to govorio, ali došao je trenutak da to kažem čak i sa suzama u očima, moramo se osloboditi ove situacije. 

Svi moramo reagovati kao društvo. Čak i kada djevojke ne mogu reagovati, svi drugi bi trebalo. Moramo povećati našu moć dobijanja informacija i intervencije na vrijeme - rekao je Bala.

Podsjetimo, Alma Arezi je, kako se sumnja, skočila u rijeku Bojanu sa svoje troje djece, navodno zbog nasilja u porodici i činjenice da njen muž imao mladu ljubavnicu.

Povodom ove tragedije oglasile su se i Almina porodica, ali i njenog muža Ergisa.

(Avaz) Foto: Instagram

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

PRAVDA

06.05.2024 18:29

NEVJEROVATNO JE KOLIKO IMA NASILJA U SVIM ZEMLJAMA A NEROCITO KOD NAS U BIH. ZATO NADLEZNI NE DONESU NEKE ZAKONE DA SE MNOGO RIGOROZNIJE KAZNJAVAJU NASILNICI I ONI KOJI PODSTREKAVAJU I PODRZAVAJU NASILJE. VEC JE DOSLO VRIJEME DA SU ONI KOJI SU IZVRSILI NEKO VECE NASILJE VISOKO POSTOVANI U DRUSTVU U GRADU I SVI IH POZDRAVLJAJU SA STRAHOPOSTOVANJEM. POLICIJO, TUZIOCI, SUDIJE VI STE DRZAVA OD VAS SVE ZAVISI. ZNATE VALJDA GDJE OVO VODI. VISE SE NORMALAN COVJEK BEZ ORUZJA NEMOZE SLOBODNO KRETAT. RIZIK MU JE DA DOZIVI NAILJE NA SVAKOM KORAKU ,OD KOMSILUKA PA U SAOBRACAJU ... BILO GDJE.

ODGOVORITE
Name

Arsa

06.05.2024 21:07

Žao mi je te djece i žene nek im je pokoj duši a tog bizona treba osuditi na smrt.

ODGOVORITE
Name

Mejdan

06.05.2024 21:31

Veci si ludjak ode ove sto je ubila one koje je rodila!

Name

Dusan

07.05.2024 00:23

Albanci gde vam je bila pamet kada ste Srbe proterali sa KIM

ODGOVORITE