Grof: Babunskog uzimamo na ''slijepo'', ništa nas ne košta!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da crveno-beli mogu samo da dobiju dolaskom doskorašnjeg veziste Barselone B, Davida Babunskog.

Fudbal 28.01.2016 | 16:00
Grof: Babunskog uzimamo na ''slijepo'', ništa nas ne košta!

"Babunski je bio igrač Barselone B, mlad je i ništa nas ne košta. Pokušavamo da pogodimo na 'slepo', ako nešto bude od njega onda super. Nemamo šta da izgubimo, već samo da dobijemo", rekao je Božović na pripremama u Sloveniji.

Crvena zvezda sklopila je dogovor sa makedonskim veznim igračem, koji je deset godina proveo u čuvenoj La Masiji, da postane njen član na dve i po godine.

Trener lidera Superlige dodao da je zadovoljan prvim delom priprema i pohvalio rad omladinaca koji su nedavno priključeni prvom timu.

"Sa nama je i pet omladinaca, dobijaju šansu i iskustvo. Pokušaćemo što više da ih forsiramo, koncepcija je da 'guramo' igrače iz svoje škole", dodao je Božović.

Fudbaleri Crvene zvezde u dosadašnjem toku priprema zabeležili su dve pobede, protiv Ankarana (3:0) i Kopra (4:3).

"Morali smo da igramo sa još slabijim protivnicima zbog fizičke spreme i zbog toga postoji mogućost povreda. Uvek je bolje igrati sa fizički i tehnički inferiornijim timom kako bismo sproveli u delo sve što hoćemo", ističe on i dodaje:

"Ovaj sastav može još mnogo bolje, pre svega brže, ali tereni u Srbiji to ne dozvoljavaju. Možemo da igramo koliko god brže, ali kada se vratimo u Srbiju biće problem", naveo je Božović.

On je poručio da se nada da povreda mladog Luke Adžića nije teže prirode, ali da će to utvrditi dodatni lekarski pregledi.

Poslednji test crveno-beli imaju od 14 časova, kada se sastaju sa Zarjom iz Luganska, dok se u Beograd vraćaju 28. januara, pre nego što budu boravili na Kipru od poslednjeg dana januara do 14. februara.

Zvezda je prvi deo sezone u Super ligi Srbije završila na prvom mestu na tabeli sa 62 boda, 25 više od Borca i Čukaričkog, a 26 od četvrtoplasiranog Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar