Бандаловски тражио да иде из Партизана! Још једна понуда за Божинова!

Шта ће бити са бугарским интернационалцима у Хумској 1...?!

Фудбал 22.01.2016 | 19:20
Бандаловски тражио да иде из Партизана! Још једна понуда за Божинова!

Отишао је Петар Грбић у турски Ахисар, Стефан Бабовић се помиње као појачање Фајенорда, Ненад Маринковић ће назад у Вождовац, а следећи фудбалер који би могао да напусти Партизан у зимском прелазном року је - Иван Бандаловски.

Штавише, на томе сам инсистира. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, бугарски репрезентативац је после неколико дана припрема под командом тренера Ивана Томића затражио разговор са спортским директором Ивицом Илијевим и предочио му жељу да напусти клуб. Наравно, под условом да за њега стигне одговарајућа понуда из иностранства.

На овакав потез Бандаловски се одлучио из више разлога. Први, није био стандардан у јесењој полусезони. А други, с обзиром да се Партизан спрема да доведе још једног бека у лику Филипа Стојковића из Чукаричког, питање је да ли би имао минутажу каквој се нада и какву, као репрезентативац Бугарске, заслужује. Напослетку, присутна је и његова жеља да се још једном опроба у неком клубу из Западне Европе, с обзиром да је већ играо за холандски Фајенорд и белгијски Уд Еверле.

Према информацијама из Хумске, Партизан је спреман да пусти Ивана Бандаловског, између осталог и због чињенице да му у јуну истиче уговор и да би евентуалним трансфером ове зиме могао да заради неки евро.

Бандаловски је на Топчидерско брдо стигао у јануару прошле године и у црно-белом дресу одиграо 32 утакмице.

Не би било изненађење да у актуелном прелазном року Партизан напусти и његов сународник и пријатељ Валери Божинов. Без обзира што је менаџеру наговештено да се на њега рачуна до краја сезоне, ситуација у вези са статусом другог Бугарина могла би да се промени после сазнања да је у Хумску стигла још једна понуда за првог шпица екипе. Засад се не зна од ког клуба, али имајући у виду да је Партизан тражио 2.000.000 евра Спортингу из Хихона и Рајо Ваљекану за слободу стрелца 12 голова у Суперлиги, могуће је да би за тај новац, или нешто веће обештећење, дозволио Божинову да оде.

Мада, онда се поставља питање ко ће играти у шпицу, јер је Иван Шапоњић продат Бенфики, а за Абубакара Оумаруа се чека понуда из Кине, пошто Камерунац има дозволу да напусти клуб...

Коментари / 0

Оставите коментар