Bandalovski tražio da ide iz Partizana! Još jedna ponuda za Božinova!

Šta će biti sa bugarskim internacionalcima u Humskoj 1...?!

Fudbal 22.01.2016 | 19:20
Bandalovski tražio da ide iz Partizana! Još jedna ponuda za Božinova!

Otišao je Petar Grbić u turski Ahisar, Stefan Babović se pominje kao pojačanje Fajenorda, Nenad Marinković će nazad u Voždovac, a sledeći fudbaler koji bi mogao da napusti Partizan u zimskom prelaznom roku je - Ivan Bandalovski.

Štaviše, na tome sam insistira. Prema saznanjima MOZZART Sporta, bugarski reprezentativac je posle nekoliko dana priprema pod komandom trenera Ivana Tomića zatražio razgovor sa sportskim direktorom Ivicom Ilijevim i predočio mu želju da napusti klub. Naravno, pod uslovom da za njega stigne odgovarajuća ponuda iz inostranstva.

Na ovakav potez Bandalovski se odlučio iz više razloga. Prvi, nije bio standardan u jesenjoj polusezoni. A drugi, s obzirom da se Partizan sprema da dovede još jednog beka u liku Filipa Stojkovića iz Čukaričkog, pitanje je da li bi imao minutažu kakvoj se nada i kakvu, kao reprezentativac Bugarske, zaslužuje. Naposletku, prisutna je i njegova želja da se još jednom oproba u nekom klubu iz Zapadne Evrope, s obzirom da je već igrao za holandski Fajenord i belgijski Ud Everle.

Prema informacijama iz Humske, Partizan je spreman da pusti Ivana Bandalovskog, između ostalog i zbog činjenice da mu u junu ističe ugovor i da bi eventualnim transferom ove zime mogao da zaradi neki evro.

Bandalovski je na Topčidersko brdo stigao u januaru prošle godine i u crno-belom dresu odigrao 32 utakmice.

Ne bi bilo iznenađenje da u aktuelnom prelaznom roku Partizan napusti i njegov sunarodnik i prijatelj Valeri Božinov. Bez obzira što je menadžeru nagovešteno da se na njega računa do kraja sezone, situacija u vezi sa statusom drugog Bugarina mogla bi da se promeni posle saznanja da je u Humsku stigla još jedna ponuda za prvog špica ekipe. Zasad se ne zna od kog kluba, ali imajući u vidu da je Partizan tražio 2.000.000 evra Sportingu iz Hihona i Rajo Valjekanu za slobodu strelca 12 golova u Superligi, moguće je da bi za taj novac, ili nešto veće obeštećenje, dozvolio Božinovu da ode.

Mada, onda se postavlja pitanje ko će igrati u špicu, jer je Ivan Šaponjić prodat Benfiki, a za Abubakara Oumarua se čeka ponuda iz Kine, pošto Kamerunac ima dozvolu da napusti klub...

Komentari / 0

Ostavite komentar