Окупили се ''црно-бијели'', Бабовић одлази, Илиев најављује појачања

Фудбалери Партизана окупили су се данас у Спортском центру Телеоптик и започели припреме за други део сезоне. Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да у другом делу сезоне очекује атрактиван и нападачки фудбал ’црно-белих’.

Фудбал 14.01.2016 | 20:00
Окупили се ''црно-бијели'', Бабовић одлази, Илиев најављује појачања

Нови тренер Иван Томић прозвао је 34 фудбалера, на којем нема Стефана Бабовића, пошто ће досадашњи заменик капитена раскинути сарадњу са 'црно-белима'.

У одсуству вршиоца дужности председника Ивана Цхурковића, који је изостао због служебног пута, екипу су поздравили потпредседник Милорад Вучелић и спортски директор Ивица Илиев.

У Партизан су се вратили Марко Јовановић и Беко Фофана, од новајлија ту су Бојан Шаранов и Бразилац Евертон, док су из омладинаца прекомандовани Нишић, Бошњак, Бирманчевић, Влаховић и Јовановић.

Фудбалери Партизана у Београду ће радити до 26. јануара, а потом путују на базични део припрема у Никозију.

Партизан је први део сезоне у Суперлигу завршио на четвртом место на табели, са 26 бодова заостатка за водећом Црвеном звездом.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да у другом делу сезоне очекује атрактиван и нападачки фудбал ’црно-белих’.

Илиев је поручио да ће у наредним данима бити долазака озбиљних појачања.

"Као и сваки почетак, колико је тежак, толико је и лак. Много тога имамо новог и тек треба да се десе одласци и одласци. Биће разговора у наредном периоду, морамо да смањимо велики играчки кадар. Гледаћемо да на пролеће будемо најбољи, да вратимо публику на стадион и освимо трофеј, али и да се припремимо за лето", рекао је Илиев новинарима у СЦ Телеоптик на окупљању фудбалера за почетак припрема.

Он је најавио да ће у наредним данима ’црно-бели’ довести неколико квалитетних играча.

"Долази нам штопер, два озбиљна имена су оптицају и преговарамо. За дан или два знаћемо, сигурно ће бити играч са озбиљном биографијом. Желимо појачање на позицијама офанзивног везног и нападача, али не желимо да се залећемо и доводимо било кога. Очекујем добар и атрактиван Партизан, какав је некад био", поручио је Илиев.

Он није желео превише да коментарише изјаве тренера Црвене звезде Миодрага Божовића да му је "Борац највећи ривал у борби за титулу".

"Свако може да прича шта хоће и не желим да улазим у полемику. Поштујем његово мишљење и сваког другог", закјучио је Илиев.

Коментари / 0

Оставите коментар