Okupili se ''crno-bijeli'', Babović odlazi, Iliev najavljuje pojačanja

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Sportskom centru Teleoptik i započeli pripreme za drugi deo sezone. Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da u drugom delu sezone očekuje atraktivan i napadački fudbal ’crno-belih’.

Fudbal 14.01.2016 | 20:00
Okupili se ''crno-bijeli'', Babović odlazi, Iliev najavljuje pojačanja

Novi trener Ivan Tomić prozvao je 34 fudbalera, na kojem nema Stefana Babovića, pošto će dosadašnji zamenik kapitena raskinuti saradnju sa 'crno-belima'.

U odsustvu vršioca dužnosti predsednika Ivana Churkovića, koji je izostao zbog služebnog puta, ekipu su pozdravili potpredsednik Milorad Vučelić i sportski direktor Ivica Iliev.

U Partizan su se vratili Marko Jovanović i Beko Fofana, od novajlija tu su Bojan Šaranov i Brazilac Everton, dok su iz omladinaca prekomandovani Nišić, Bošnjak, Birmančević, Vlahović i Jovanović.

Fudbaleri Partizana u Beogradu će raditi do 26. januara, a potom putuju na bazični deo priprema u Nikoziju.

Partizan je prvi deo sezone u Superligu završio na četvrtom mesto na tabeli, sa 26 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da u drugom delu sezone očekuje atraktivan i napadački fudbal ’crno-belih’.

Iliev je poručio da će u narednim danima biti dolazaka ozbiljnih pojačanja.

"Kao i svaki početak, koliko je težak, toliko je i lak. Mnogo toga imamo novog i tek treba da se dese odlasci i odlasci. Biće razgovora u narednom periodu, moramo da smanjimo veliki igrački kadar. Gledaćemo da na proleće budemo najbolji, da vratimo publiku na stadion i osvimo trofej, ali i da se pripremimo za leto", rekao je Iliev novinarima u SC Teleoptik na okupljanju fudbalera za početak priprema.

On je najavio da će u narednim danima ’crno-beli’ dovesti nekoliko kvalitetnih igrača.

"Dolazi nam štoper, dva ozbiljna imena su opticaju i pregovaramo. Za dan ili dva znaćemo, sigurno će biti igrač sa ozbiljnom biografijom. Želimo pojačanje na pozicijama ofanzivnog veznog i napadača, ali ne želimo da se zalećemo i dovodimo bilo koga. Očekujem dobar i atraktivan Partizan, kakav je nekad bio", poručio je Iliev.

On nije želeo previše da komentariše izjave trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića da mu je "Borac najveći rival u borbi za titulu".

"Svako može da priča šta hoće i ne želim da ulazim u polemiku. Poštujem njegovo mišljenje i svakog drugog", zakjučio je Iliev.

Komentari / 0

Ostavite komentar