''Српски торњеви'' у Детроиту!

Центар Сан Антонија Бобан Марјановић био је домаћин најбољем српском аутомобилисти Душану Борковићу на утакмици НБА Лиге.

Кошарка 14.01.2016 | 18:20
''Српски торњеви'' у Детроиту!

Као торњеви!

Двојица Срба, који заједно имају више од четири метра, дружили су се на утакмици НБА лиге Детроит - Сан Антонио (99:109).

Центар Сан Антонија Бобан Марјановић био је домаћин најбољем српском аутомобилисти Душану Борковићу, иначе дугогодишњем пријатељу. Борковић је искористио боравак у Чикагу, где се припрема за нову сезону, да оде до Детроита и погледа свој први НБА меч.

Наравно, добио је карте за први ред, до паркета, одакле је уживао у потезима звезда игре под обручима.

"Занимљиво је да сам толико пута био у Америци, обожавам кошарку и да никада нисам отишао на неку утакмицу НБА лиге. Али ово је заиста била прилика која је се не пропушта. Боби је мој драги пријатељ и знам колико га воле навијачи Спарса. Желео сам да осетим део те атмосфера и могу вам рећи да је ово потпуно невероватно. Боби је сјајан саиграч, види се колико га воле и поштују. Импресиониран сам његовом игром. Чим је ушао у игру, Спарси су се разиграли. Хвала Бобију за ово незаборавно вече и хвала му наравно за спортску подршку коју сам увек од њега добијао. Изузетно сам поносан на њега и сигуран сам да ће уз Грега Поповића и Тима Данкана да напредује много у наредном периоду", рекао је Борковић.

Борковић је висок 207 центиметара, само 15-ак мање од дива под обручима, Бобија Марјановића, па су се шалили и на ту тему.

"Има неко виши и од мене", духовито је прокоментарисао Дуца.

Душан Борковић, иначе, тренутно борави у Америци где се припрема за своју дебитантску ТЦР сезону која почиње 3. априла у Бахреину. Српски ас возиће новог Сеат Леон уз подршку мађарског Б3 рацинг тима.

Двоструког европског шампиона до новембра очекују 24 трке на 12 тркачких викенда, а у фебруару почињу тестови пред почетак сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар