''Srpski tornjevi'' u Detroitu!

Centar San Antonija Boban Marjanović bio je domaćin najboljem srpskom automobilisti Dušanu Borkoviću na utakmici NBA Lige.

Košarka 14.01.2016 | 18:20
''Srpski tornjevi'' u Detroitu!

Kao tornjevi!

Dvojica Srba, koji zajedno imaju više od četiri metra, družili su se na utakmici NBA lige Detroit - San Antonio (99:109).

Centar San Antonija Boban Marjanović bio je domaćin najboljem srpskom automobilisti Dušanu Borkoviću, inače dugogodišnjem prijatelju. Borković je iskoristio boravak u Čikagu, gde se priprema za novu sezonu, da ode do Detroita i pogleda svoj prvi NBA meč.

Naravno, dobio je karte za prvi red, do parketa, odakle je uživao u potezima zvezda igre pod obručima.

"Zanimljivo je da sam toliko puta bio u Americi, obožavam košarku i da nikada nisam otišao na neku utakmicu NBA lige. Ali ovo je zaista bila prilika koja je se ne propušta. Bobi je moj dragi prijatelj i znam koliko ga vole navijači Sparsa. Želeo sam da osetim deo te atmosfera i mogu vam reći da je ovo potpuno neverovatno. Bobi je sjajan saigrač, vidi se koliko ga vole i poštuju. Impresioniran sam njegovom igrom. Čim je ušao u igru, Sparsi su se razigrali. Hvala Bobiju za ovo nezaboravno veče i hvala mu naravno za sportsku podršku koju sam uvek od njega dobijao. Izuzetno sam ponosan na njega i siguran sam da će uz Grega Popovića i Tima Dankana da napreduje mnogo u narednom periodu", rekao je Borković.

Borković je visok 207 centimetara, samo 15-ak manje od diva pod obručima, Bobija Marjanovića, pa su se šalili i na tu temu.

"Ima neko viši i od mene", duhovito je prokomentarisao Duca.

Dušan Borković, inače, trenutno boravi u Americi gde se priprema za svoju debitantsku TCR sezonu koja počinje 3. aprila u Bahreinu. Srpski as voziće novog Seat Leon uz podršku mađarskog B3 racing tima.

Dvostrukog evropskog šampiona do novembra očekuju 24 trke na 12 trkačkih vikenda, a u februaru počinju testovi pred početak sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar