Толе губи од Кокезе, али има МЕГА план!

Лист "Ало" наводи да, у тренутку када је извесно да има мању подршку од потпредседника ФСС, Караџић намерава да "извуче кеца из рукава".

Фудбал 14.01.2016 | 17:20
Толе губи од Кокезе, али има МЕГА план!

Пројекат "Национални стадион" требало би да постави темеље за нови, четворогодишњи мандат првог човека српског фудбала, Томислава Караџића.

Лист "Ало" у броју од среде наводи да је Караџић решен да изгради мулти-милионско здање и да то буде његов летаг фудбалској Србији, уједно и залог за нови мандат.

Јесенас је премијер Александар Вучић обећао Караџићу и Фудбалском савезу Србије помоћ од 150.000.000 евра за стадион који би, ако буде саграђен, према неким идејама требало да подсећа на лондонски "Емирејтс" (на слици).

"Управо у томе своју прилику види актуелни председник ФСС-а, који би себе да постави као равноправног партнера у пројекту од националног интереса", пише "Ало".

"Председник ФСС тренутно губи трку са Славишом Кокезом у изборима за ФСС, али је спреман да извуче један од последњих адута. Реч је о пројекту националног стадиона, а Караџић своју шансу види у контроли новца који ће ФСС обезбедити од донација ФИФА и УЕФА. Његова идеја је да се у причи постави као равноправни партнер државе, којој пројекат такође значи јер ће донети нова радна места и прилив новца кроз огромне инвестиције", тврди неименовани саговорник листа.

"Чак и да не успе да обезбеди председничку функцију", наводи "Ало", "Томислав Караџић неће одустати од учешћа у пројекту изградње националног стадиона. Најмање на шта он пристаје је место почасног председника у случају да победу однесе Славиша Кокеза".

"И у случају да не избори нови мандат, Караџић ће са места почасног председника покушати да учествује у пројекту изградње националног стадиона. Покриће ће му бити чињеница да Славиша Кокеза нема много искуства у сарадњи са људима из УЕФА и ФИФА", наводи се још једна изјава.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

толе лопове

14.01.2016 16:28

Толе одлази доста си покро,само у Суботици имовина се процјењује на 50 милиона евра,толе бандит.

ОДГОВОРИТЕ