Tole gubi od Kokeze, ali ima MEGA plan!

List "Alo" navodi da, u trenutku kada je izvesno da ima manju podršku od potpredsednika FSS, Karadžić namerava da "izvuče keca iz rukava".

Fudbal 14.01.2016 | 17:20
Tole gubi od Kokeze, ali ima MEGA plan!

Projekat "Nacionalni stadion" trebalo bi da postavi temelje za novi, četvorogodišnji mandat prvog čoveka srpskog fudbala, Tomislava Karadžića.

List "Alo" u broju od srede navodi da je Karadžić rešen da izgradi multi-milionsko zdanje i da to bude njegov letag fudbalskoj Srbiji, ujedno i zalog za novi mandat.

Jesenas je premijer Aleksandar Vučić obećao Karadžiću i Fudbalskom savezu Srbije pomoć od 150.000.000 evra za stadion koji bi, ako bude sagrađen, prema nekim idejama trebalo da podseća na londonski "Emirejts" (na slici).

"Upravo u tome svoju priliku vidi aktuelni predsednik FSS-a, koji bi sebe da postavi kao ravnopravnog partnera u projektu od nacionalnog interesa", piše "Alo".

"Predsednik FSS trenutno gubi trku sa Slavišom Kokezom u izborima za FSS, ali je spreman da izvuče jedan od poslednjih aduta. Reč je o projektu nacionalnog stadiona, a Karadžić svoju šansu vidi u kontroli novca koji će FSS obezbediti od donacija FIFA i UEFA. Njegova ideja je da se u priči postavi kao ravnopravni partner države, kojoj projekat takođe znači jer će doneti nova radna mesta i priliv novca kroz ogromne investicije", tvrdi neimenovani sagovornik lista.

"Čak i da ne uspe da obezbedi predsedničku funkciju", navodi "Alo", "Tomislav Karadžić neće odustati od učešća u projektu izgradnje nacionalnog stadiona. Najmanje na šta on pristaje je mesto počasnog predsednika u slučaju da pobedu odnese Slaviša Kokeza".

"I u slučaju da ne izbori novi mandat, Karadžić će sa mesta počasnog predsednika pokušati da učestvuje u projektu izgradnje nacionalnog stadiona. Pokriće će mu biti činjenica da Slaviša Kokeza nema mnogo iskustva u saradnji sa ljudima iz UEFA i FIFA", navodi se još jedna izjava.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

tole lopove

14.01.2016 16:28

Tole odlazi dosta si pokro,samo u Subotici imovina se procjenjuje na 50 miliona evra,tole bandit.

ODGOVORITE