Венгер: Не поштују Ван Гала!

Менаџер Арсенала Арсен Венгер критиковао је јавност због "непоштовања" Луја ван Гала спекулишући о његовом статусу у Манчестер Јунајтеду.

Фудбал 24.12.2015 | 17:20
Венгер: Не поштују Ван Гала!

Већ недељама се нагађа да ли ће Ван Гал добити отказ или не, помиње се долазак Жозеа Муриња на Олд Трафорд, а Холанђанину је наводно постављен и ултиматум.

"Не желим да било ко добије отказ са свог посла. Веома поштујем Ван Гала и мислим да је оно кроз шта он пролази непоштовање. Овај човек је 30 година у фудбалу, донео је невероватан квалитет овом послу", рекао је Венгер.

Венгер није желео да коментарише Мурињову ситуацију, али је одговорио на питање о могућем доласку Жозепа Гвардиоле у Премијер лигу.

"Мислим да је довољно речено о Мурињовом одласку из Челсија. Што се тиче Гвардиоле, поздравио бих његов долазак у такмичење, али ми се не свиђа када менаџери тако рано најааве шта ће радити у будућности (Гвардиола најавио одлазак из Бајерна). То није добро ни за њихов тим, нити за менаџере који су у тешкој ситуацији у другим клубовима", рекао је Венгер.

Током сезоне се нагађало и о могућем одласку Венгера из Арсенала после скоро две деценије међу "тобџијама", али је лондонски клуб напредовао током јесени, изборио осмину финала Лиге шампиона, а тренутно је други у Премијер лиги са два бода иза неочекиваног лидера Лестер Ситија.

До краја године Арсенал прво гостује Саутемптону за "Боксинг деј", а потом дочекује Борнмут.

Коментари / 0

Оставите коментар