Venger: Ne poštuju Van Gala!

Menadžer Arsenala Arsen Venger kritikovao je javnost zbog "nepoštovanja" Luja van Gala spekulišući o njegovom statusu u Mančester Junajtedu.

Fudbal 24.12.2015 | 17:20
Venger: Ne poštuju Van Gala!

Već nedeljama se nagađa da li će Van Gal dobiti otkaz ili ne, pominje se dolazak Žozea Murinja na Old Traford, a Holanđaninu je navodno postavljen i ultimatum.

"Ne želim da bilo ko dobije otkaz sa svog posla. Veoma poštujem Van Gala i mislim da je ono kroz šta on prolazi nepoštovanje. Ovaj čovek je 30 godina u fudbalu, doneo je neverovatan kvalitet ovom poslu", rekao je Venger.

Venger nije želeo da komentariše Murinjovu situaciju, ali je odgovorio na pitanje o mogućem dolasku Žozepa Gvardiole u Premijer ligu.

"Mislim da je dovoljno rečeno o Murinjovom odlasku iz Čelsija. Što se tiče Gvardiole, pozdravio bih njegov dolazak u takmičenje, ali mi se ne sviđa kada menadžeri tako rano najaave šta će raditi u budućnosti (Gvardiola najavio odlazak iz Bajerna). To nije dobro ni za njihov tim, niti za menadžere koji su u teškoj situaciji u drugim klubovima", rekao je Venger.

Tokom sezone se nagađalo i o mogućem odlasku Vengera iz Arsenala posle skoro dve decenije među "tobdžijama", ali je londonski klub napredovao tokom jeseni, izborio osminu finala Lige šampiona, a trenutno je drugi u Premijer ligi sa dva boda iza neočekivanog lidera Lester Sitija.

Do kraja godine Arsenal prvo gostuje Sautemptonu za "Boksing dej", a potom dočekuje Bornmut.

Komentari / 0

Ostavite komentar