Српски фудбалери - СРАМ ВАС БИЛО! Ево зашто...!

Српски фудбалери лумповали до зоре пред утакмицу у Чешкој! Да ли се и даље чудите онаквој игри у једном од најтежих пораза у новијој историји?

Фудбал 20.11.2015 | 19:20
Српски фудбалери - СРАМ ВАС БИЛО! Ево зашто...!

Још се валајано није слегла прашина ни око срамног пораза у Чешкој, односно бега већине репрезентативаца приватним авионима из табора Орлова, а ево стижу нове информације. Ништа лепо, наравно - брука бруку стиже!

Како пише Спортски журнал, група фудбалера, ноћ уочи лета у Чешку, провела је у једној од кафана поред Београдског сајма! Исте вечери Александар Коларов славио је рођендан и одлучио да, уз благослов стручног штаба и комплетног вођства репрезентације, части саиграче. Репрезентативци су вечерали у ресторану "Франш", међутим, за чак седморицу стартера из Остраве то је било само загревање за бурну ноћ.

Ни то није све! Неколико Ћурчићевих пулена обрело се на једној другој журци и зо поводом рођења близанаца Ненада Милијаша. Све у свему, велика већина успела је да "квалитетно" испуни вече, па и читаву ноћ. Не треба посебно напомињати да је провод трајао до раних јутарњих сати, а наша експедиција је истог дана кренула пут Чешке...

Да ли се и даље чудите онаквој игри у једном од најтежих пораза у новијој историји?

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

20.11.2015 18:22

Ста се чудите Људи???То је нас менталитет!Без алкохола не иде ниста!Поззз

ОДГОВОРИТЕ