Srpski fudbaleri - SRAM VAS BILO! Evo zašto...!

Srpski fudbaleri lumpovali do zore pred utakmicu u Češkoj! Da li se i dalje čudite onakvoj igri u jednom od najtežih poraza u novijoj istoriji?

Fudbal 20.11.2015 | 19:20
Srpski fudbaleri - SRAM VAS BILO! Evo zašto...!

Još se valajano nije slegla prašina ni oko sramnog poraza u Češkoj, odnosno bega većine reprezentativaca privatnim avionima iz tabora Orlova, a evo stižu nove informacije. Ništa lepo, naravno - bruka bruku stiže!

Kako piše Sportski žurnal, grupa fudbalera, noć uoči leta u Češku, provela je u jednoj od kafana pored Beogradskog sajma! Iste večeri Aleksandar Kolarov slavio je rođendan i odlučio da, uz blagoslov stručnog štaba i kompletnog vođstva reprezentacije, časti saigrače. Reprezentativci su večerali u restoranu "Franš", međutim, za čak sedmoricu startera iz Ostrave to je bilo samo zagrevanje za burnu noć.

Ni to nije sve! Nekoliko Ćurčićevih pulena obrelo se na jednoj drugoj žurci i zo povodom rođenja blizanaca Nenada Milijaša. Sve u svemu, velika većina uspela je da "kvalitetno" ispuni veče, pa i čitavu noć. Ne treba posebno napominjati da je provod trajao do ranih jutarnjih sati, a naša ekspedicija je istog dana krenula put Češke...

Da li se i dalje čudite onakvoj igri u jednom od najtežih poraza u novijoj istoriji?

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

20.11.2015 18:22

Sta se čudite Ljudi???To je nas mentalitet!Bez alkohola ne ide nista!Pozzz

ODGOVORITE