Шарапову замијенио пјевачицом

Певачица Никол Шерзингер (37) и бугарски тенисер Григор Димитров (24) нови су славни пар, пишу страни медији.

Забава 19.11.2015 | 08:32
Шарапову замијенио пјевачицом

Димитров, који је летос окончао везу са Маријом Шараповом, лепу Рускињу заменио је певачицом Никол Шерзингер.

Никол је између осталог позната и по романсама са бројним познатим мушкарцима, укључујући возача Формуле 1 Луиса Хамилтона и певача Еда Ширана, а протеклог лета виђена је и како размењује нежности са фудбалером ???

У последње време певачица и тенисер су стално у истом друштву, те се појавиле и спекулације о њиховој вези. То је и медијима открио један извор близак пару:

- Никол и Григор се не одвајају, лудо су заљубљени једно у друго. Међутим, пар избегава да се слика заједно, јер не желе медијски притисак.

И док Никол ужива у новој љубави, њен бивши дечко Луис Хамилтон нимало није задовољан њеним новим изабраником, посебно јер се надао да ће он и певачица обновити романсу, додаје извор.

Након што је раскинуо везу са Шараповом, Димитров је изјавио да ће се усредсредити на каријеру.



- Наши путеви иду у различитом смеру. Провели смо дивне тренутке заједно. Желим јој много среће у животу, али и у тениској каријери. Сада сам потпуно концентрисан на игру. Лето је, то је нови почетак за мене - објаснио је тенисер.

Григор очито није рачунао да ће упознати Никол, која је освојитла његово срце, а видећемо да ли ће то имати утицаја на његову каријеру.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар