Šarapovu zamijenio pjevačicom

Pevačica Nikol Šerzinger (37) i bugarski teniser Grigor Dimitrov (24) novi su slavni par, pišu strani mediji.

Zabava 19.11.2015 | 08:32
Šarapovu zamijenio pjevačicom

Dimitrov, koji je letos okončao vezu sa Marijom Šarapovom, lepu Ruskinju zamenio je pevačicom Nikol Šerzinger.

Nikol je između ostalog poznata i po romansama sa brojnim poznatim muškarcima, uključujući vozača Formule 1 Luisa Hamiltona i pevača Eda Širana, a proteklog leta viđena je i kako razmenjuje nežnosti sa fudbalerom ???

U poslednje vreme pevačica i teniser su stalno u istom društvu, te se pojavile i spekulacije o njihovoj vezi. To je i medijima otkrio jedan izvor blizak paru:

- Nikol i Grigor se ne odvajaju, ludo su zaljubljeni jedno u drugo. Međutim, par izbegava da se slika zajedno, jer ne žele medijski pritisak.

I dok Nikol uživa u novoj ljubavi, njen bivši dečko Luis Hamilton nimalo nije zadovoljan njenim novim izabranikom, posebno jer se nadao da će on i pevačica obnoviti romansu, dodaje izvor.

Nakon što je raskinuo vezu sa Šarapovom, Dimitrov je izjavio da će se usredsrediti na karijeru.



- Naši putevi idu u različitom smeru. Proveli smo divne trenutke zajedno. Želim joj mnogo sreće u životu, ali i u teniskoj karijeri. Sada sam potpuno koncentrisan na igru. Leto je, to je novi početak za mene - objasnio je teniser.

Grigor očito nije računao da će upoznati Nikol, koja je osvojitla njegovo srce, a videćemo da li će to imati uticaja na njegovu karijeru.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar