Napisala joj najveće hitove a ona joj duguje pare!

Tekstopisac Ljiljana Jorgovanović, saradnica pokojne Marine Tucaković, nedavno je ispričala da joj Svetlana Ceca Ražnatovićeva duguje novac .

Zabava 24.04.2024 | 18:44
Napisala joj najveće hitove a ona joj duguje pare!

- Na albumima Svetlane Ražnatović radila sam od 2000-2016. godine i koautor sam velikog broja njenih pesama. Nikad nisam potpisala nijednu saglasnost niti ugovor da se te pesme postave na Jutjub kanalu Svetlane Ražnatović i digitalnoj distribuciji Ceca Mjuzik. Sva moja autorska dela objavljena su na tom kanalu i digitalnoj distribuciji bez moje dozvole, od čega nisam zaradila nijedan jedini dinar, a ono što dobijam od Sokoja godišnje ne vredi nijednu pristojnu večeru. Uprkos tome smatram da sve može da se reši na civilizovan i pravedan način - navela je Jorgovanovićeva.

Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović se pohvalila kako je dobila na sudu bivšeg saradnika Aleksandra Milića Milija i da su po presudi njih dvoje od sada suvlasnici fonograma nad njenim albumima.

Međutim, odmah se tada oglasio Milijev advokat, koji je poručio da spor nije gotov, suđenje se nastavlja, ali je u izjavi pomenuo i druge autore koje je navodno Ceca oštetila.

- Grubo su povređena prava ne samo mojih klijenata već i osam drugih autora koji su stvorili tu karijeru, kao što su Doca Ivanković (četiri albuma), Ljiljana Jorgovanović i mnogi drugi - naveo je advokat Milan Jakšić.

Aleksandar Milić Mili, Ceca RažnatovićFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Cecin tim poručio: Čekamo okončanje sudskog procesa

Povodom ove teme pitanja smo poslali PR timu Svetlane Ražnatović koji nam je tada odgovorio:

- Hvala na upitu. Ceca se neće oglašavati ovim povodom dok se ne okonča sudski proces.

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dajte

24.04.2024 22:17

Naravno da se neće oglašavati.....moral joj je jača strana ...

ODGOVORITE