Atrakcija na putu: "Brenabus" ide preko Romanije

Lepa Brena jezdi drumovima po Srbiji i regionu autobusom sa sopstvenim likom koji je iznajmila za lične potrebe.

Zabava 23.04.2024 | 17:34
Atrakcija na putu: "Brenabus" ide preko Romanije

Kao u dobra stara vremena, kada su pevači na turneje išli autobusima, pevačica je sad rešila da spoji lepo sa korisnim, pa je nedavno odlučila da svoje muzičare i kompletan tim smesti u autobus, pa tako oni iz Beograda sa njim putuju u gradove po regionu, gde jugoslovenska zvezda ima koncerte u okviru aktuelne turneje "Imam pesmu da vam pevam".

Ipak, kao što se može videti i na fotografijama do kojih smo došli, Brenin autobus, koji su već mnogi prozvali "Brenabus", postao je prava atrakcija na putevima, pa ostali učesnici u saobraćaju radoznalo snimaju i fotografišu ovo prevozno sredstvo, koje je već postalo viralno na društvenim mrežama.

Lepa BrenaFOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

Ali, ako ste mislili da je "Brenabus" običan autobus, prevarili ste se.

Ono po čemu je on poseban i zbog čega je i privukao pažnju mnogih, pa i onih koji nisu pevačicini fanovi, je taj što se na njemu nalaze ogromne Brenine fotografije u raskošnoj crvenoj haljini i šeširom u istoj boji. Pored fotografija, koje krase bočne i zadnji deo autobusa, na njemu piše i sledeće:

- Lepa Brena, BiH turneja: "Imam pesmu da vam pevam".

Lepa BrenaFOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

Ovim autobusom su pevačica i njena ekipa otputovali i na dva koncerta koja su prethodnog vikenda imali u Sarajevu, a slučajni građani su bili oduševljeni, te su i snimili autobus dok je prolazio preko Romanije.

Lepa BrenaFOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

Iako možda ovaj Brenin potez sa autobusom deluje čudno, zvezde svetskog šou biznisa odavno imaju svoje autobuse sa kojima idu na turneju, a mnogi od njih su pretvoreni i u prave "kuće na točkovima".

Jedan od njih je i Džastin Biber, koji je svoj privatni autobus opremio najsavremenijom tehnologijom i prelepim dekorativnim nameštajem, pa tako deluje kao da je u pitanju luksuzan stan. On u svom autobusu poseduje spavaću sobu, dnevni boravak, kupatilo, kuhinju, radni prostor ali i saunu.

Džastin BiberFOTO: PRINTSCREEN YT

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar