АБА - Игокеа: Побједа над Крком значи стабилност!

Послије два везана пораза кошаркаши Игокее покушаће да се искупе побједом против Крке у Лакташима.

Кошарка 07.11.2015 | 15:40
АБА - Игокеа: Побједа над Крком значи стабилност!

Игокеа и Крка пред међусобни дуел у оквиру деветог гола АБА лиге у имају идентичан скор од четири побједе и четири пораза, али и различиту форму.

Игокеа иза себе има два пораза, а Крка долази с двије везане побједе. Екипа Жељка Лукајића ипак није поражена на свом паркету и покушаће да и против Крке у суботу од 17 часова тако остане.

"Старт екипе Крке, с обзиром на тим који имају и амбиције био је лош, али с обзиром да имају изузетан квалитет, посебно на позицијама које су јако битне, они су успјели изаћи из кризе. Добили су срећно Партизан, након тога побиједили кући МЗТ, имају игру и то је екипа која зна шта хоће. Изузетно су организовани и у одбрани и у нападу. Ми ћемо пробати на нашем терену да сачувамо неки дио традиције, да потражимо бодове који би нам много значили и због стабилности . Још увек смо у лутању када је у питању наша игра, једну утакмицу одиграмо јако агресивно, у другој смо изузетно мекани. То је нешто што ја могу да разумијем, али дефинитивно нема оправдања када је у питању јавност и свака утакмица треба да буде нови вид доказивања", рекао је Лукајић.

Један од бољих играча Игокее у посљедње вријеме, Никола Пешаковић, оптимиста је пред дуел са словеначком екипом.

"У госте нам долази изузетно квалитетна екипа Крке која је у последње двије утакмице показала да је значајно подигла форму. Побиједили су Партизан и МЗТ и сигурно ће доћи овде у Лакташе да покушају остварити позитиван резултат. Оно што ми морамо да поправимо јесте почетак утакмице који је и против Цибоне али и у неким претходним мечевима био изузетно лош. Уколико максимално ангажовано уђемо од самог почетка мислим да неће бити проблем да побиједимо Крку на домаћем паркету“.

Коментари / 0

Оставите коментар