Папарацо: Дејо, мајсторе, спале ти гаће

Куриров папарацо усликао Савићевића на његовој јахти док се туширао и гурао црево у шорц, а затим пресвлачио купаћи.

Забава 29.07.2015 | 09:50
Папарацо: Дејо, мајсторе, спале ти гаће

Велики црногорски заводник и фудбалска легенда Црвене звезде Дејан Савићевић пловио је својом јахтом у близини чувене плаже Каменово, где га је поприлично обнаженог усликала екипа Курира.

Наиме, председника Фудбалског савеза Црне Горе наш папарацо уловио је док се туширао и пресвлачио гаће након купања у мору. Савићевић је узео црево и ставио га у шорц да би се расхладио и скину со с интимних делова тела.


Некадашњи голгетер тако је, и не знајући, изводио стриптиз пред Курировим објективом, мењајући веш мислећи да га нико не посматра. Пошто је на својој барци био с пријатељем и децом, током пресвлачења се скривао испод пешкира. Међутим, иако се заклонио од њих, није успео од нас, што пре можемо приписати умећу Курировог фотографа да ухвати тренутак него његовој непажњи.


Овоме ће се посебно обрадовати Дејове обожаватељке, које су уздисале за њим кад би се скинуо до појаса, стргавши дрес са себе на терену након постигнутог гола. Пошто су та времена давно прошла, Курир дамама овим фоткама чини услугу.

Курир

Коментари / 0

Оставите коментар