Paparaco: Dejo, majstore, spale ti gaće

Kurirov paparaco uslikao Savićevića na njegovoj jahti dok se tuširao i gurao crevo u šorc, a zatim presvlačio kupaći.

Zabava 29.07.2015 | 09:50
Paparaco: Dejo, majstore, spale ti gaće

Veliki crnogorski zavodnik i fudbalska legenda Crvene zvezde Dejan Savićević plovio je svojom jahtom u blizini čuvene plaže Kamenovo, gde ga je poprilično obnaženog uslikala ekipa Kurira.

Naime, predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore naš paparaco ulovio je dok se tuširao i presvlačio gaće nakon kupanja u moru. Savićević je uzeo crevo i stavio ga u šorc da bi se rashladio i skinu so s intimnih delova tela.


Nekadašnji golgeter tako je, i ne znajući, izvodio striptiz pred Kurirovim objektivom, menjajući veš misleći da ga niko ne posmatra. Pošto je na svojoj barci bio s prijateljem i decom, tokom presvlačenja se skrivao ispod peškira. Međutim, iako se zaklonio od njih, nije uspeo od nas, što pre možemo pripisati umeću Kurirovog fotografa da uhvati trenutak nego njegovoj nepažnji.


Ovome će se posebno obradovati Dejove obožavateljke, koje su uzdisale za njim kad bi se skinuo do pojasa, strgavši dres sa sebe na terenu nakon postignutog gola. Pošto su ta vremena davno prošla, Kurir damama ovim fotkama čini uslugu.

Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar